Η επίσκεψη στην Κίσαμο είναι μοναδική εμπειρία. Η γνωριμία με την επαρχία δεν έχει να κάνει μονάχα με το ζεστό και φωτεινό ήλιο, την κρυστάλλινη θάλασσα, τα φαράγγια, την παρθένα γη, την μεγάλη χρονική διάρκεια διακοπών σας στην περιοχή. Η γνωριμία με την επαρχία Κισάμου είναι ταυτόχρονα κι ένα ταξίδι στην μακραίωνη ιστορία της, τον πολιτισμό, την παράδοση, τα ήθη και έθιμα, την φιλόξενη ψυχή των ανθρώπων της....Όσοι δεν μπορείτε να το ζήσετε... απλά κάντε μια βόλτα στο ιστολόγιο αυτό και αφήστε την φαντασία σας να σας πάει εκεί που πρέπει...μην φοβάστε έχετε οδηγό.... τις ανεπανάληπτες φωτογραφίες του καταπληκτικού Ανυφαντή.






Τρίτη 28 Σεπτεμβρίου 2021

ΣΤΟΝ ΝΕΟ ΕΜΠΟΡΙΚΟ ΣΥΛΛΟΓΟ Ο κ. ΣΤΑΘΑΚΗΣ

Συνάντηση με το Δ.Σ του Νέου Εμπορικού συλλόγου Κισάμου είχε χθες το βράδυ ο πρώην Δήμαρχος κ. Σταθάκης. Ο κ. Σταθάκης ενημέρωσε το Δ.Σ του συλλόγου για τις τελευταίες εξελίξεις στα 4 θέματα που είναι στο ενδιαφέρον τωρα και αφορούν τον Δήμο μας.
Το υδάτινο δυναμικό του Δήμου, τα παλαιά και Νέα Λύκεια, τον Κόμβο και την παράκαμψη της πόλης στα ανατολικά, και για την μαρίνα και το υδατοδρόμιο στο λιμάνι Καβονησίου.
Αφού ανέλυσε τις σκέψεις του δέχτηκε ερωτήσεις απο το Δ.Σ του συλλόγου.  
Η συνάντηση έγινε σε πολύ καλό κλίμα και η ενημέρωση του πρώην Δημάρχου ήταν κατατοπιστικότατη ειδικά στο θέμα της παράκαμψης της πόλης, όσο και της μαρίνας στο Καβονήσι, δυο έργα που χρειαζόμαστε για να ξεμπλοκάρουμε, αλλά με αυτές τις προϋποθέσεις θεωρούνται όχι ακατόρθωτα να γίνουν αλλά πολύ δύσκολα αν δεν υπάρχει ομαδική προσπάθεια.
Τον κ Σταθάκη συνόδευε στην συνάντηση ο πολιτικός μηχανικός και δημοτικός σύμβουλος του Δήμου Κισάμου κ. Ψαράκης Νεκτάριος.

Δεν υπάρχουν σχόλια: