Η επίσκεψη στην Κίσαμο είναι μοναδική εμπειρία. Η γνωριμία με την επαρχία δεν έχει να κάνει μονάχα με το ζεστό και φωτεινό ήλιο, την κρυστάλλινη θάλασσα, τα φαράγγια, την παρθένα γη, την μεγάλη χρονική διάρκεια διακοπών σας στην περιοχή. Η γνωριμία με την επαρχία Κισάμου είναι ταυτόχρονα κι ένα ταξίδι στην μακραίωνη ιστορία της, τον πολιτισμό, την παράδοση, τα ήθη και έθιμα, την φιλόξενη ψυχή των ανθρώπων της....Όσοι δεν μπορείτε να το ζήσετε... απλά κάντε μια βόλτα στο ιστολόγιο αυτό και αφήστε την φαντασία σας να σας πάει εκεί που πρέπει...μην φοβάστε έχετε οδηγό.... τις ανεπανάληπτες φωτογραφίες του καταπληκτικού Ανυφαντή.





Παρασκευή 17 Σεπτεμβρίου 2021

ΣΥΝΕΛΗΦΘΗ 56ΧΡΟΝΟΣ ΠΟΥ ΕΡΙΞΕ ΤΟ ΥΓΡΟ ΣΤΑ ΜΑΤΙΑ ΤΗΣ ΝΕΑΡΗΣ ΚΟΠΕΛΑΣ

Ραγδαίες ήταν οι εξελίξεις στην υπόθεση της επίθεσης την οποία δέχτηκε μια 18χρονη στην Κίσαμο από έναν άντρα που την ψέκασε στα μάτια με χημική ουσία.
Αμέσως μετά την καταγγελία της κοπέλας στο Α.Τ. Κισσάμου, οι αστυνομικοί ξεκίνησαν συνεχείς προσαγωγές προκειμένου να γίνει αναγνώριση από την 18χρονη.
Σύμφωνα με πληροφορίες, το βράδυ της Πέμπτης, η κοπέλα αναγνώρισε έναν από τους προσαχθέντες ως εκείνον που την πλησίασε από πίσω και της έριξε το σπρέι στο πρόσωπο, το οποίο σύμφωνα με πληροφορίες ήταν αρωματικό σπρέι χώρου.
Πρόκειται για έναν 56χρονο Έλληνα ο οποίος άμεσα συνελήφθη και θα οδηγηθεί στον Εισαγγελέα.


Δεν υπάρχουν σχόλια: