Η επίσκεψη στην Κίσαμο είναι μοναδική εμπειρία. Η γνωριμία με την επαρχία δεν έχει να κάνει μονάχα με το ζεστό και φωτεινό ήλιο, την κρυστάλλινη θάλασσα, τα φαράγγια, την παρθένα γη, την μεγάλη χρονική διάρκεια διακοπών σας στην περιοχή. Η γνωριμία με την επαρχία Κισάμου είναι ταυτόχρονα κι ένα ταξίδι στην μακραίωνη ιστορία της, τον πολιτισμό, την παράδοση, τα ήθη και έθιμα, την φιλόξενη ψυχή των ανθρώπων της....Όσοι δεν μπορείτε να το ζήσετε... απλά κάντε μια βόλτα στο ιστολόγιο αυτό και αφήστε την φαντασία σας να σας πάει εκεί που πρέπει...μην φοβάστε έχετε οδηγό.... τις ανεπανάληπτες φωτογραφίες του καταπληκτικού Ανυφαντή.






Δευτέρα 27 Σεπτεμβρίου 2021

ΝΙΚΗ ΚΑΙ ΗΤΤΑ ΓΙΑ ΤΙΣ ΟΜΑΔΕΣ ΤΗΣ ΠΟΛΗΣ

 Με νίκη ξεκίνησε τις υποχρεώσεις του στο πρωτάθλημα τη Β κατηγορίας της ΕΠΣ Χανίων  ο Νέος Κισσαμικός αφού νίκησε με 3-2 τον Ποσειδώνα Τσικαλαριών στην Σούδα.
Νέος Κισσαμικός (Λευτέρης Βεστάκης): Κατερουδάκης, Ζαχαριάδης, Παπαδάκης, Σημαντηράκης, Ζ. Κομπογεννητάκης, Καστανοπουλάκης, Ε. Χότζα, Μπρεδάκης (61’ Κρέτσι), Οκερέκε, Γοναλάκης, Σταθάκης.
Επόμενο παιχνίδι την Κυριακή 16:30 Νέος Κισσαμικός – ΑΠ Σούδας στο Κολυμβάρι, αφού το γήπεδο μας δεν θα είναι έτοιμο ούτε τον επόμενο μήνα.
Αντίθετα η άλλη ομάδα μας η Θύελλα Καλαθενών ούτε αυτή την Κυριακή τα κατάφερε και έχασε στο Κολυμβάρι απο τον Μινώταυρο με 3-0.

Δεν υπάρχουν σχόλια: