Η επίσκεψη στην Κίσαμο είναι μοναδική εμπειρία. Η γνωριμία με την επαρχία δεν έχει να κάνει μονάχα με το ζεστό και φωτεινό ήλιο, την κρυστάλλινη θάλασσα, τα φαράγγια, την παρθένα γη, την μεγάλη χρονική διάρκεια διακοπών σας στην περιοχή. Η γνωριμία με την επαρχία Κισάμου είναι ταυτόχρονα κι ένα ταξίδι στην μακραίωνη ιστορία της, τον πολιτισμό, την παράδοση, τα ήθη και έθιμα, την φιλόξενη ψυχή των ανθρώπων της....Όσοι δεν μπορείτε να το ζήσετε... απλά κάντε μια βόλτα στο ιστολόγιο αυτό και αφήστε την φαντασία σας να σας πάει εκεί που πρέπει...μην φοβάστε έχετε οδηγό.... τις ανεπανάληπτες φωτογραφίες του καταπληκτικού Ανυφαντή.






Τρίτη 21 Σεπτεμβρίου 2021

"ΚΟΜΑΝΤΑ ΚΑΙ ΔΡΑΚΟΙ" ΑΥΡΙΟ Η ΠΡΕΜΙΕΡΑ ΣΤΟ MEGA

 Μία μεταφυσική ιστορία μυστηρίου από τον Θοδωρή Παπαδουλάκη, με φόντο το ελληνικό καλοκαίρι έρχεται στις τηλεοράσεις μας. Με 13 επεισόδια, αρχή γενομένη την Τετάρτη 22 Σεπτεμβρίου στις 22:30, ξεδιπλώνεται αυτή η νεανική, μεταφυσική ιστορία «Κομάντα και Δράκοι» που φέρει την πρωτότυπη γραφή και ιδιαίτερη σκηνοθετική σύλληψη του Θοδωρή Παπαδουλάκη. Ανάμεσα στους πολλούς καλούς ηθοποιούς* και το "δικό" μας ταλέντο ο "Νέκταρ" (Χρήστος Στρατάκης) που παίζει τον μεγάλο αδελφό της Λουλούς. Είναι ένας αμετανόητος γόης με χρυσή καρδιά όπου η άφιξη της οικογένειας του Γιώργου, του προκαλεί μεγάλη αναστάτωση, καθώς ο αναλογικός του κόσμος συγκρούεται με τον ψηφιακό της Ναυσικάς, την οποία και βάζει στο στόχαστρό του..... η συνέχεια στην οθόνη!!!

*Βασίλης Μπισμπίκης, Μαρίνα Καλογήρου, Αναστασία Τσιλιμπίου, Γιάννης Ζουγανέλης, Ελένη Φιλίνη, Γιάννης Αναστασάκης, Λευτέρης Κοκογιαννάκης, Βασίλης Κουκαλάνι, Χρήστος Στρατάκης, Μαρινέλλα Βλαχάκη, Δημήτρης Καλογεράκης κ.α.

Δεν υπάρχουν σχόλια: