Η επίσκεψη στην Κίσαμο είναι μοναδική εμπειρία. Η γνωριμία με την επαρχία δεν έχει να κάνει μονάχα με το ζεστό και φωτεινό ήλιο, την κρυστάλλινη θάλασσα, τα φαράγγια, την παρθένα γη, την μεγάλη χρονική διάρκεια διακοπών σας στην περιοχή. Η γνωριμία με την επαρχία Κισάμου είναι ταυτόχρονα κι ένα ταξίδι στην μακραίωνη ιστορία της, τον πολιτισμό, την παράδοση, τα ήθη και έθιμα, την φιλόξενη ψυχή των ανθρώπων της....Όσοι δεν μπορείτε να το ζήσετε... απλά κάντε μια βόλτα στο ιστολόγιο αυτό και αφήστε την φαντασία σας να σας πάει εκεί που πρέπει...μην φοβάστε έχετε οδηγό.... τις ανεπανάληπτες φωτογραφίες του καταπληκτικού Ανυφαντή.





Σάββατο 18 Σεπτεμβρίου 2021

ΠΡΟΘΕΣΜΙΕΣ ΜΕΤΕΓΓΡΑΦΩΝ ΜΑΘΗΤΩΝ ΑΠΟ ΓΕΛ ΣΕ ΕΠΑΛ ΚΑΙ ΑΝΤΙΣΤΡΟΦΑ

Ολοκληρώνεται τη Δευτέρα 20 Σεπτεμβρίου και η φάση των εκπρόθεσμων αιτήσεων εγγραφών μαθητών /-τριών σε ΕΠΑ.Λ. και ΓΕ.Λ. για το σχολικό έτος 2021-2022. Οι ήδη εγγεγραμμένοι/ες μαθητές/τριες σε Α’ και Β΄ τάξη έχουν δικαίωμα μετεγγραφής από ΓΕΛ σε ΕΠΑΛ και αντίστροφα σύμφωνα με τις ακόλουθες προθεσμίες:
μέχρι τέλος Α’ τετραμήνου (20 Ιανουαρίου 2022) για μετεγγραφή στην Α’ τάξη
μέχρι 30 Σεπτεμβρίου 2021 για μετεγγραφή στη Β’ τάξη
Για την πραγματοποίηση της μετεγγραφής απαιτείται αίτηση του κηδεμόνα ή του/της ιδίου/ας του/της μαθητή/τριας αν είναι ενήλικος/η στο σχολείο φοίτησης, και έγκριση του/της Διευθυντή/ντριας του σχολείου στο οποίο αιτείται να μετεγγραφεί ο/η μαθητής/τρια. Η μετεγγραφή, μετά την υποβαλλόμενη αίτηση, πραγματοποιείται υποχρεωτικά από την υπηρεσία αν συντρέχουν οι απαιτούμενες προϋποθέσεις. Τα παραπάνω αναφέρονται μεταξύ άλλων στα άρθρα 17 και 19 της Υ.Α. 79942/ΓΔ4 («Εγγραφές, μετεγγραφές, φοίτηση και θέματα οργάνωσης της σχολικής ζωής στα σχολεία της δευτεροβάθμιας εκπαίδευσης» ΦΕΚ Β’ 2005/31.5.2019).
Νεκτάριος Ζουριδάκης
Διευθυντής ΕΠΑΛ Κισάμου-Μητροπολίτης Ειρηναίος Γαλανάκης


 

Δεν υπάρχουν σχόλια: