Η επίσκεψη στην Κίσαμο είναι μοναδική εμπειρία. Η γνωριμία με την επαρχία δεν έχει να κάνει μονάχα με το ζεστό και φωτεινό ήλιο, την κρυστάλλινη θάλασσα, τα φαράγγια, την παρθένα γη, την μεγάλη χρονική διάρκεια διακοπών σας στην περιοχή. Η γνωριμία με την επαρχία Κισάμου είναι ταυτόχρονα κι ένα ταξίδι στην μακραίωνη ιστορία της, τον πολιτισμό, την παράδοση, τα ήθη και έθιμα, την φιλόξενη ψυχή των ανθρώπων της....Όσοι δεν μπορείτε να το ζήσετε... απλά κάντε μια βόλτα στο ιστολόγιο αυτό και αφήστε την φαντασία σας να σας πάει εκεί που πρέπει...μην φοβάστε έχετε οδηγό.... τις ανεπανάληπτες φωτογραφίες του καταπληκτικού Ανυφαντή.





Δευτέρα 20 Σεπτεμβρίου 2021

ΜΕ DRONES ΘΑ ΕΛΕΓΧΟΥΝ ΚΙΝΗΣΗ ΚΑΙ ΠΑΡΑΒΑΤΙΚΟΤΗΤΑ

 Διάβασα τις προάλλες οτι  ....
....ο Σύλλογος Αρωγής & Αλληλεγγύης Οικογενειών Θυμάτων Τροχαίων Δυστυχημάτων «Ο Άγιος Χριστόφορος», κατόπιν πρωτοβουλίας του και εξαιτίας του προσωπικού ενδιαφέροντος του Κρητικού αρχηγού της ΕΛ.ΑΣ. Μιχάλη Καραμαλάκη, στο αμέσως επόμενο διάστημα, drones της αστυνομίας θα τεθούν σε λειτουργία για να ελέγχουν την κίνηση στον ΒΟΑΚ και φυσικά τα φαινόμενα παραβατικότητας των οδηγών.
Παρά το γεγονός ότι είναι επιτακτικής σημασίας η δημιουργία ενός νέου ΒΟΑΚ, αυτή η πρωτοβουλία ανεβάζει σίγουρα και έως κάποιο βαθμό, το επίπεδο ασφάλειας ώστε να αποτρέπονται τροχαία."

Αργά είναι για φέτος αλλά θα είναι μια καλή δοκιμή να δούνε αν δουλεύει το σύστημα αυτό, ώστε του χρόνου να ξέρουν που χρειάζεται βοήθεια αυτός ο κακός και άθλιος ΒΟΑΚ. Βέβαια φανταστείτε να πετάνε drones πάνω απο τος κισαμίτικους δρόμους... ειδικά καλοκαίρι μήνα απο το Κολυμβάρι ως και τον Μπάλο και τα Φαλάσαρνα ή στο νότιο μας άξονα Καλουδιανά Λαφονήσι; Πλάκα θα έχει.... δεν θα προλαβαίνουν να καταγράφουν γεγονότα, και μποτιλιαρίσματα...
Βέβαια είμαι σίγουρος οτι αν εφαρμοστή αυτή η καινοτομία θα εφαρμοστεί ..αποκλειστικά στο Ηράκλειο... για εκεί προορίζεται, άσχετο αν τα δικά μας κομμάτια του ΒΟΑΚ είναι υπερφορτωμένα και σε τρισχειρότερη κατάσταση απ' αυτά των ανατολικών. 

Δεν υπάρχουν σχόλια: