Η επίσκεψη στην Κίσαμο είναι μοναδική εμπειρία. Η γνωριμία με την επαρχία δεν έχει να κάνει μονάχα με το ζεστό και φωτεινό ήλιο, την κρυστάλλινη θάλασσα, τα φαράγγια, την παρθένα γη, την μεγάλη χρονική διάρκεια διακοπών σας στην περιοχή. Η γνωριμία με την επαρχία Κισάμου είναι ταυτόχρονα κι ένα ταξίδι στην μακραίωνη ιστορία της, τον πολιτισμό, την παράδοση, τα ήθη και έθιμα, την φιλόξενη ψυχή των ανθρώπων της....Όσοι δεν μπορείτε να το ζήσετε... απλά κάντε μια βόλτα στο ιστολόγιο αυτό και αφήστε την φαντασία σας να σας πάει εκεί που πρέπει...μην φοβάστε έχετε οδηγό.... τις ανεπανάληπτες φωτογραφίες του καταπληκτικού Ανυφαντή.






Παρασκευή 17 Σεπτεμβρίου 2021

ΤΟ ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑΚΟ ΤΜΗΜΑ ΚΙΣΑΜΟΥ ΤΟΥ Ε.Ε.ΣΤΑΥΡΟΥ ΣΤΟ ΡΑΛΥ ΑΚΡΟΠΟΛΙΣ

Με την συμμετοχή πανω απο 100 Εθελοντών από όλη την Ελλάδα, ολοκληρώθηκε ένα Τετραήμερο δράσης , το οποίο έλαβε χώρα σε τέσσερις περιοχές (Αθήνα, Λαμία, Θήβα, Λουτράκι) , σε μια υγειονομική υπηρεσία πρόκληση, τόσο σε μέγεθος  όσο και σε διάστημα... Περισσότερα από χίλια χιλιόμετρα διαδρομών, 15 πίστες σε τοπία απείρου κάλους, τόσο στην Πελοπόννησο όσο και στην Στερεά Ελλάδα, με ειδικές διαδρομές, μέσα από δάση, ορυχεία, ιστορικά μνημεία , ενώ παράλληλες δράσεις λάμβαναν χώρα, σε όλες τις μεγάλες πολεις από τις οποίες περνούσε ο αγώνας... Στα δικά μας, 3 Μονάδες Έρευνας και Διάσωσης, σταθερά σημεία με Σαμαρείτες εντός των Ειδικών Διαδρομών, Σταθμοί Πρώτων Βοηθειών , ομάδες και περίπολα δημιούργησαν τις συνθήκες ώστε η Διεθνής Ομοσπονδία Αυτοκινήτου (F.I.A.) αλλά και ο υφυπουργός αθλητισμού κ. Αυγενάκης να δώσουν τα εύσημα στον Ελληνικό Ερυθρό Σταυρό, για την υπερπροσπάθεια που κατέβαλε, ώστε να διεξαχθούν οι Αγώνες με Ασφάλεια! 
Το Τμήμα Κισάμου συμμετείχε σε αυτήν την γιορτή του Μηχανοκίνητου Αθλητισμού, με το Διασωστικό Όχημα, και 3 Εθελοντές Σαμαρείτες! 
Θερμές Ευχαριστίες προς τον πρόεδρο του Κ. Δ. Σ. κ. Αντώνη Αυγερινό για την δυνατότητα που μας έδωσε, να συμμετάσχουμε σε μια τόσο μεγάλη   Υγειονομική Κάλυψη, και προς όλους τους Εθελοντές του Ελληνικού Ερυθρού Σταυρού, για την άριστη συνεργασία, που είχαμε σε όλα τα επίπεδα!!! 

Δεν υπάρχουν σχόλια: