Η επίσκεψη στην Κίσαμο είναι μοναδική εμπειρία. Η γνωριμία με την επαρχία δεν έχει να κάνει μονάχα με το ζεστό και φωτεινό ήλιο, την κρυστάλλινη θάλασσα, τα φαράγγια, την παρθένα γη, την μεγάλη χρονική διάρκεια διακοπών σας στην περιοχή. Η γνωριμία με την επαρχία Κισάμου είναι ταυτόχρονα κι ένα ταξίδι στην μακραίωνη ιστορία της, τον πολιτισμό, την παράδοση, τα ήθη και έθιμα, την φιλόξενη ψυχή των ανθρώπων της....Όσοι δεν μπορείτε να το ζήσετε... απλά κάντε μια βόλτα στο ιστολόγιο αυτό και αφήστε την φαντασία σας να σας πάει εκεί που πρέπει...μην φοβάστε έχετε οδηγό.... τις ανεπανάληπτες φωτογραφίες του καταπληκτικού Ανυφαντή.





Σάββατο 18 Σεπτεμβρίου 2021

ΓΡΑΜΒΟΥΣΑ ΤΟ ΠΑΛΛΑΔΙΟ ΤΗΣ ΚΡΗΤΙΚΗΣ ΕΛΕΥΘΕΡΙΑΣ

Εκδήλωση και αποκαλυπτήρια μνημείου στην Ήμερη Γραμβούσα
Ο Δήμος Κισάμου και η επιτροπή του "Κίσαμος '21-'21", σε συνδιοργάνωση με την Κοινωφελή Επιχείρηση του Δήμου Κισάμου, τον Δήμο Πλατανιά, την Περιφερειακή Ενότητα Χανίων, την επιτροπή των εορτασμών ΧΑΝΙΑ 1821-2021, τον πολιτιστικό Σύλλογο Γραμβούσας και σε συνεργασία με την Ιερά Μητρόπολη Κισάμου & Σελίνου και την Ορθόδοξο Ακαδημία Κρήτης, στο πλαίσιο των εορτασμών της επετείου από τα 200 χρόνια από την Ελληνική Επανάσταση, διοργανώνει εκδήλωση και αποκαλυπτήρια μνημείου στην νήσο της Ήμερης Γραμβούσας με τίτλο “Γραμβούσα το παλλάδιο της Κρητικής Ελευθερίας”, το Σάββατο 18 Σεπτεμβρίου και ώρα 17:30.
Ομιλητής: Φουρναράκης Κωνσταντίνος Προϊστάμενος του ΓΑΚ‐ Ιστορικού Αρχείου Κρήτης
Συμμετέχει η Φιλαρμονική του Δήμου Κισάμου “Ειρηναίος Γαλανάκης” και ο Σύλλογος Ριζιτών Κισάμου “Η Κίσαμος”.
Αναχώρηση από το λιμάνι της Κισάμου στις 16:00, και επιστροφή από την νήσο της Ήμερης Γραμβούσας στις 19:30.
Η μεταφορά είναι δωρεάν. Θα τηρηθεί σειρά προτεραιότητας.
Θα τηρηθούν όλα τα μέτρα προστασίας για περιορισμό της εξάπλωσης της πανδημίας του CO-VID-19.
Υπάρχει σχετικό ερωτηματολόγιο που πρέπει να συμπληρώσουν όσοι πάνε στο νησί και θα το βρουν στο λιμάνι.. οπότε νωρίτερα....

Δεν υπάρχουν σχόλια: