Η επίσκεψη στην Κίσαμο είναι μοναδική εμπειρία. Η γνωριμία με την επαρχία δεν έχει να κάνει μονάχα με το ζεστό και φωτεινό ήλιο, την κρυστάλλινη θάλασσα, τα φαράγγια, την παρθένα γη, την μεγάλη χρονική διάρκεια διακοπών σας στην περιοχή. Η γνωριμία με την επαρχία Κισάμου είναι ταυτόχρονα κι ένα ταξίδι στην μακραίωνη ιστορία της, τον πολιτισμό, την παράδοση, τα ήθη και έθιμα, την φιλόξενη ψυχή των ανθρώπων της....Όσοι δεν μπορείτε να το ζήσετε... απλά κάντε μια βόλτα στο ιστολόγιο αυτό και αφήστε την φαντασία σας να σας πάει εκεί που πρέπει...μην φοβάστε έχετε οδηγό.... τις ανεπανάληπτες φωτογραφίες του καταπληκτικού Ανυφαντή.





Πέμπτη 23 Σεπτεμβρίου 2021

ΑΠΟ ΠΟΥ ΕΙΝΑΙ ΤΕΛΙΚΑ ΑΝ ΥΠΗΡΧΑΝ;

Αν και δεν αφορά την περιοχή μας εντούτοις η υπόθεση αυτή είναι ένα τεράστιο σοκ για όλους μας, και μιλάω για την υπόθεση βιασμού 19χρόνου με νοητική στέρηση σε χωριό του δήμου Πλατανιά.
Υπενθυμίζεται πως η υπόθεση είδε το φως της δημοσιότητας τον περασμένο Ιούλιο και εκτός από τον πατέρα του 19χρονου, που έχει προφυλακιστεί αντιμετωπίζοντας την κατηγορία της ενδοοικογενειακής βίας σε βάρος του παιδιού του και τον 67χρονο φίλο του, που κατηγορείται για βιασμό σε βάρος του 19χρονου και επίσης προφυλακίσθηκε, στην ίδια υπόθεση φέρεται να υπάρχει εμπλοκή και δύο ιερέων.
Βέβαια τα πράγματα περιπλέκονται απο χθες ακόμα περισσότερο με την ανακοίνωση της Ιεράς Μητρόπολης Κυδωνίας και Αποκορώνου που λέει οτι:

 Επειδή το τελευταίο 24ωρο αναρτήθηκε σε πολλές ιστοσελίδες ως είδηση που έκανε λόγο για Ιερείς από τα Χανιά που οδηγήθηκαν στις εισαγγελικές αρχές και επειδή η Ιερά Μητρόπολη μας έγινε δέκτης πολλών ερωτημάτων, κάνουμε γνωστόν ότι το περιστατικό αυτό δεν αφορά ιερείς της Μητροπόλεως μας.

Η Ιερά Μητρόπολη μας καταδικάζει τέτοιες αξιόποινες πράξεις και επίσης από τις εισαγγελικές αρχές δεν έχουμε καμία ενημέρωση. Σε περίπτωση που έχουμε κάποια καταγγελία σαφώς και θα προβούμε σε ανάλογες ενέργειες.

Δεν αφορά ιερείς της Μητροπόλεως μας .. άρα αφορά ιερείς άλλης; Ή δεν αφορά ιερείς; Ποιος θα μας απαντήσει σε αυτό; Καλύτερο θα ήταν για την Μητρόπολη Κυδωνίας αλλά και για όλους να έγραφε οτι γενικά δεν αφορά Ιερείς; Τώρα οι υποψίες πέφτουν αλλού.... και η περιέργεια μεγαλώνει και η αλήθεια για το αποτρόπαιο αυτό συμβάν πρέπει να φανεί!


Δεν υπάρχουν σχόλια: