Η επίσκεψη στην Κίσαμο είναι μοναδική εμπειρία. Η γνωριμία με την επαρχία δεν έχει να κάνει μονάχα με το ζεστό και φωτεινό ήλιο, την κρυστάλλινη θάλασσα, τα φαράγγια, την παρθένα γη, την μεγάλη χρονική διάρκεια διακοπών σας στην περιοχή. Η γνωριμία με την επαρχία Κισάμου είναι ταυτόχρονα κι ένα ταξίδι στην μακραίωνη ιστορία της, τον πολιτισμό, την παράδοση, τα ήθη και έθιμα, την φιλόξενη ψυχή των ανθρώπων της....Όσοι δεν μπορείτε να το ζήσετε... απλά κάντε μια βόλτα στο ιστολόγιο αυτό και αφήστε την φαντασία σας να σας πάει εκεί που πρέπει...μην φοβάστε έχετε οδηγό.... τις ανεπανάληπτες φωτογραφίες του καταπληκτικού Ανυφαντή.






Παρασκευή 24 Σεπτεμβρίου 2021

Η ΦΩΤΟ ΤΗΣ ΗΜΕΡΑΣ

 Όπως φαίνεται λύση στο μεγάλο πρόβλημα των πλαστικών θερμοκηπίων δεν μπορεί να βρεθεί... αυτό φαίνεται καθημερινά με τις εικόνες που έρχονται απο Φαλάσαρνα και Γραμβούσα και δεν μας τιμούν καθόλου. Και οι δυο περιοχές είναι τουριστικές και θα έπρεπε οι κάτοικοι να κάνουν τα αδύνατα δυνατά να τις κρατήσουν πεντακάθαρες. Αντίθετα στα 5άστερα μικρά ξενοδοχεία και στις οι νέες επενδύσεις εκατομμυρίων ευρώ βλέπουμε αυτό το χάλι.... Κρίμα γιατί οι φωτογραφίες αυτές δεν μένουν μόνο εδώ ..ταξιδεύουν στην εποχή μας εύκολα και γρήγορα, χιλιάδες μάτια τις βλέπουν, χιλιάδες τις φωτογραφίζουν.
Φωτο Κ.

Και φυσικά και να μην ρίξουμε στον Δήμο πάλι τις ευθύνες ...δεν έχει καμιά δουλειά στην διαμόρφωση της παιδεία μας. Έτσι μας έμαθαν, έτσι κάνουμε, έτσι μαθαίνουμε και τους επόμενους να τα κάνουν.

Δεν υπάρχουν σχόλια: