Η επίσκεψη στην Κίσαμο είναι μοναδική εμπειρία. Η γνωριμία με την επαρχία δεν έχει να κάνει μονάχα με το ζεστό και φωτεινό ήλιο, την κρυστάλλινη θάλασσα, τα φαράγγια, την παρθένα γη, την μεγάλη χρονική διάρκεια διακοπών σας στην περιοχή. Η γνωριμία με την επαρχία Κισάμου είναι ταυτόχρονα κι ένα ταξίδι στην μακραίωνη ιστορία της, τον πολιτισμό, την παράδοση, τα ήθη και έθιμα, την φιλόξενη ψυχή των ανθρώπων της....Όσοι δεν μπορείτε να το ζήσετε... απλά κάντε μια βόλτα στο ιστολόγιο αυτό και αφήστε την φαντασία σας να σας πάει εκεί που πρέπει...μην φοβάστε έχετε οδηγό.... τις ανεπανάληπτες φωτογραφίες του καταπληκτικού Ανυφαντή.






Πέμπτη 30 Σεπτεμβρίου 2021

ΑΡΓΟΥΝ ΤΑ ΔΡΟΜΟΛΟΓΙΑ;

Διαβάζοντας χθες σε γνωστό ΜΜΕ των Χανίων σχετικά με τα υδατοδρόμια ...και σε ανακοίνωση της Hellenic Seaplanes που αναδημοσιεύει, η οποία αφορά τις στρατηγικές συνεργασίες της εταιρίας και τις κινήσεις για το ερχόμενο καλοκαίρι του 2023 και την διαμόρφωση του πλάνου για την έναρξη των δρομολογίων της, η έλλειψη της Κρήτης απο τα δρομολόγια προκαλεί αίσθηση. 
Και αφού αναλύει πολλά και διάφορα καταλήγει στο εξής....
- Υπενθυμίζεται πάντως ότι σε ότι έχει να κάνει με τα πλάνα της εταιρίας στην Κρήτη, είχε μόλις τον περασμένο Ιούνιο αναφερθεί πως "η  Κρήτη μπαίνει δυναμικά με 7 υδατοδρόμια στο “παιχνίδι” των υδροαερομεταφορών". Αρχής γενομένης από το υδατοδρόμιο Ρεθύμνου – όπως είχε τότε γίνει γνωστό –  ενώ  θ’ ακολουθούσαν τα υδατοδρόμια: Σητείας, Ηράκλειου, Ιεράπετρας, Χανίων, Μαλεβιζίου και Αγίας Γαλήνης....
Μάλλον των Χανίων το υδατοδρόμιο είναι αυτό της Κισάμου, εκτός βέβαια αν και μας το πήραν και αυτό....και δεν το έχουμε καταλάβει και το πήγαν στα Χανιά.
Εξάλλου σε ποιο λιμάνι θα βάλουμε τα αεροπλάνα.. εδώ βάρκα δεν χωρούν πλέον....

Δεν υπάρχουν σχόλια: