Η επίσκεψη στην Κίσαμο είναι μοναδική εμπειρία. Η γνωριμία με την επαρχία δεν έχει να κάνει μονάχα με το ζεστό και φωτεινό ήλιο, την κρυστάλλινη θάλασσα, τα φαράγγια, την παρθένα γη, την μεγάλη χρονική διάρκεια διακοπών σας στην περιοχή. Η γνωριμία με την επαρχία Κισάμου είναι ταυτόχρονα κι ένα ταξίδι στην μακραίωνη ιστορία της, τον πολιτισμό, την παράδοση, τα ήθη και έθιμα, την φιλόξενη ψυχή των ανθρώπων της....Όσοι δεν μπορείτε να το ζήσετε... απλά κάντε μια βόλτα στο ιστολόγιο αυτό και αφήστε την φαντασία σας να σας πάει εκεί που πρέπει...μην φοβάστε έχετε οδηγό.... τις ανεπανάληπτες φωτογραφίες του καταπληκτικού Ανυφαντή.






Παρασκευή 24 Σεπτεμβρίου 2021

ΠΡΩΤΑ ΒΓΑΖΟΥΜΕ ΑΔΕΙΑ ΝΑ ΤΑ ΡΙΞΟΥΜΕ ΚΑΙ ΜΕΤΑ ΚΑΝΟΥΜΕ ΑΥΤΟΨΙΑ;

 Όπως φαίνεται στην διαύγεια και στην πίστωση που έχει βγει απο την ΚΤΥΠ Α.Ε η εταιρεία στέλνει υπάλληλο της στις 30 του μηνός για να κάνει αυτοψία στα παλαιά Λύκεια Κισάμου.

"Αυτοψία στο ΓΕΛ & ΕΠΑΛ Κισσάμου" από 29.09. έως 01.10 2021, προκύπτει η αναγκαιότητα Ανάληψης Υποχρέωσης προϋπολογιζόμενης δαπάνης ποσού διακοσίων ογδόντα ευρώ (280,00 €) για τις ανάγκες της εταιρείας Κτιριακές Υποδομές Α.Ε. και προτείνεται η έγκριση διάθεσης πίστωσης.

ΕΔΩ Η ΑΔΕΙΑ ΚΑΤΕΔΑΦΙΣΗΣ

Η αλήθεια είναι οτι ειναι κάπως μπερδεμένα τα πράγματα, αλλά κάποιος λόγος θα υπάρχει που η συγκεκριμένη υπάλληλος της ΚΤΥΠ Α.Ε έρχεται στην Κίσαμο .. για αυτοψία. Σίγουρα θα είναι ενημερωμένοι στο Δήμο, ώστε να μας ενημερώσει και αυτός με την σειρά του, για το τι γίνεται απο δω και πέρα. Πάντως όσο περνά ο καιρός φαίνεται ξεκάθαρα οτι δεν έχουν αποφασίσει τι θα κάνουν ακόμα εκεί. Είναι στην φάση που αναρωτούνται
Να τα ρίξουμε ή να μην τα ρίξουμε;  .... Και αυτό γινεται αντιληπτό ευκολα..... αν είχαν αποφασίσει θα είχαν βγάλει και την σχετική πίστωση ... αλλά που τέτοιο πράγμα!
Δεν σταματάω βέβαια να γελάω (νευρικό γέλιο να μην παρεξηγηθώ) με τις υποσχέσεις του τότε.... σε τρία χρόνια θα έχετε το πρώτο Λύκειο σε 5 το επόμενο... "Με τα λόγια κτίζεις ανώγεια και κατώγεια" ...αλλά πως την πατάμε εμείς συνέχεια είναι το ζητούμενο.
Ευκολόπιστοι....

Δεν υπάρχουν σχόλια: