Η επίσκεψη στην Κίσαμο είναι μοναδική εμπειρία. Η γνωριμία με την επαρχία δεν έχει να κάνει μονάχα με το ζεστό και φωτεινό ήλιο, την κρυστάλλινη θάλασσα, τα φαράγγια, την παρθένα γη, την μεγάλη χρονική διάρκεια διακοπών σας στην περιοχή. Η γνωριμία με την επαρχία Κισάμου είναι ταυτόχρονα κι ένα ταξίδι στην μακραίωνη ιστορία της, τον πολιτισμό, την παράδοση, τα ήθη και έθιμα, την φιλόξενη ψυχή των ανθρώπων της....Όσοι δεν μπορείτε να το ζήσετε... απλά κάντε μια βόλτα στο ιστολόγιο αυτό και αφήστε την φαντασία σας να σας πάει εκεί που πρέπει...μην φοβάστε έχετε οδηγό.... τις ανεπανάληπτες φωτογραφίες του καταπληκτικού Ανυφαντή.





Σάββατο 11 Σεπτεμβρίου 2021

ΣΥΓΧΑΡΗΤΗΡΙΑ ΣΤΟΥΣ ΑΘΛΗΤΕΣ ΑΝ ΚΑΙ ΜΙΑ ΤΕΤΟΙΑ ΤΕΛΕΤΗ ΒΡΑΒΕΥΣΗΣ ΘΑ ΕΠΡΕΠΕ ΝΑ ΗΤΑΝ ΔΗΜΟΣΙΑ

Εκφράζουμε για ακόμα μία φορά, τα θερμά μας συγχαρητήρια, για την προσπάθεια και τις επιτυχίες των αθλητών μας και όλων των εμπλεκόμενων με τη αθλητική δραστηριότητα στον δήμο μας.
Ευχόμαστε οι προσπάθειες τους, να συνεχιστούν με υγεία και νέες επιτυχίες, που θα μας κάνουν όλους περήφανους.
Λυπούμαστε, που η βράβευση τους, δεν έγινε σε χώρο και με τρόπο που άξιζε για τους αθλητές, αλλά και για όλους που ασχολούνται με τον αθλητισμό. Επίσης ενημερώνουμε, ότι ο λόγος που δεν παρευρεθήκαμε, για να εκφράσουμε και δια ζώσης τα συγχαρητήρια, έστω και σε αυτήν την εκδήλωση, είναι ότι δεν ενημερωθήκαμε για την τέλεση της, παρ' όλο που την προηγούμενη το βράδυ (07- 09- 2021), είχαμε συνεδρίαση δημοτικού συμβουλίου.
Τελικά είναι δύσκολο να καταλάβει η δημοτική αρχή, ότι κάποια πράγματα θέλουν άλλη διαχείριση.
Με εκτίμηση
Οι δημοτικοί σύμβουλοι της Μείζονος αντιπολίτευσης δήμου Κισάμου.

Δεν υπάρχουν σχόλια: