Η επίσκεψη στην Κίσαμο είναι μοναδική εμπειρία. Η γνωριμία με την επαρχία δεν έχει να κάνει μονάχα με το ζεστό και φωτεινό ήλιο, την κρυστάλλινη θάλασσα, τα φαράγγια, την παρθένα γη, την μεγάλη χρονική διάρκεια διακοπών σας στην περιοχή. Η γνωριμία με την επαρχία Κισάμου είναι ταυτόχρονα κι ένα ταξίδι στην μακραίωνη ιστορία της, τον πολιτισμό, την παράδοση, τα ήθη και έθιμα, την φιλόξενη ψυχή των ανθρώπων της....Όσοι δεν μπορείτε να το ζήσετε... απλά κάντε μια βόλτα στο ιστολόγιο αυτό και αφήστε την φαντασία σας να σας πάει εκεί που πρέπει...μην φοβάστε έχετε οδηγό.... τις ανεπανάληπτες φωτογραφίες του καταπληκτικού Ανυφαντή.





Τρίτη 5 Νοεμβρίου 2019

ΜΕΓΑΛΗ ΔΩΡΕΑ ΠΡΟΣ ΤΟΥΣ ΠΥΡΟΣΒΕΣΤΙΚΟΥΣ ΣΤΑΘΜΟΥΣ ΚΙΣΑΜΟΥ ΚΑΙ ΚΑΝΔΑΝΟΥ ΑΠΟ ΤΗΝ ΙΕΡΑ ΜΗΤΡΟΠΟΛΗ ΚΙΣΑΜΟΥ ΚΑΙ ΣΕΛΙΝΟΥ

 Μεγάλη δωρεά της Ιεράς Μητρόπολης Κισάμου και Σελίνου του ιδρύματος Ιωάννη Σ. Λάτση και του Αννουσάκειου θεραπευτηρίου Κισάμου που απο κοινού συχρηματοδότησαν την δράση "Ενισχύοντας την Δημόσια Υγεία 2019-2020" και προσέφεραν σαν πρώτο βήμα, δωρεάν Ιατρικό εξοπλισμό 10 μεγάλα κιτ Α΄ Βοηθειών για κάθε όχημα των Πυροσβεστικών σταθμών Κισάμου και Κανδάνου, καθώς και ένα αυτόματο απινιδωτή (ΑΕΔ). Την παράδοση στον διοικητή Πυροσβεστικών υπηρεσιών Κισάμου πυραγό κ. Νικολουδάκη έκανε ο ίδιος ο Σεβασμιότατος που ευχήθηκε να είναι αχρείαστος..
Στο περιθώριο της επίσκεψης ο Σεβασμιότατος δήλωσε ότι "σκοπός της Δράσης αυτής είναι η βελτίωση όσο και αναβάθμιση των υπηρεσιών υγείας, η διαμόρφωση στάσεων και συμπεριφορών που επιδρούν θετικά στην υγεία, με απώτερο σκοπό τη βελτίωση της ποιότητας ζωής και την καταπολέμηση του κοινωνικού αποκλεισμού των κατοίκων της Μητροπόλεως Κισάμου και Σελίνου".
 Τέλος έκανε και μια δωρεά από την τράπεζα γης της Μητροπόλεως, ενός μικρού οικοπέδου, στον πυροσβεστικό σταθμό Κισάμου για να φτιαχτεί πάρκο εξάσκησης των πυροσβεστών.
Από την μεριά τους διοικητής και προσωπικό της Πυροσβεστικής υπηρεσίας ευχαρίστησαν τον Μητροπολίτη Κισάμου για την δωρεά αυτή, απαραίτητη για τις ανάγκες τους.


Δεν υπάρχουν σχόλια: