Η επίσκεψη στην Κίσαμο είναι μοναδική εμπειρία. Η γνωριμία με την επαρχία δεν έχει να κάνει μονάχα με το ζεστό και φωτεινό ήλιο, την κρυστάλλινη θάλασσα, τα φαράγγια, την παρθένα γη, την μεγάλη χρονική διάρκεια διακοπών σας στην περιοχή. Η γνωριμία με την επαρχία Κισάμου είναι ταυτόχρονα κι ένα ταξίδι στην μακραίωνη ιστορία της, τον πολιτισμό, την παράδοση, τα ήθη και έθιμα, την φιλόξενη ψυχή των ανθρώπων της....Όσοι δεν μπορείτε να το ζήσετε... απλά κάντε μια βόλτα στο ιστολόγιο αυτό και αφήστε την φαντασία σας να σας πάει εκεί που πρέπει...μην φοβάστε έχετε οδηγό.... τις ανεπανάληπτες φωτογραφίες του καταπληκτικού Ανυφαντή.

Τετάρτη, 27 Νοεμβρίου 2019

ΣΕΙΣΜΟΣ ΤΩΡΑ

5.8 R δίνουν και άλλα 6 R βορειοδυτικά της Γραμβούσας. Η σεισμική δόνηση ήταν συνεχόμενη πολύ δυνατή ειδικά στην Κίσαμο, ευτυχώς ως και τώρα δεν έχουν αναφερθεί ζημιές.  Η σεισμική δόνηση όπως την δίνουν τα εργαστήρια έγινε 38 χιλιόμετρα δυτικά της πόλης της Κισάμου, στο θαλάσσιο χώρο 12 μίλια βορειοδυτικά των Φαλασάρνων.
Λόγω της κατάστασης των Λυκείων με απόφαση Δημάρχου, τα Λύκεια του Δήμου Κισάμου να κλείσουν και οι μαθητές να γυρίσουν στα σπίτια τους. Πάντως όπως ανακοίνωσε πριν λίγο ο πρόεδρος του ΟΑΣΠ Ευθύμιος Λέκκας "το βάθος του ήταν αρκετά μεγάλο, γεγονός που σημαίνει πως κατά πάσα πιθανότητα δεν θα έχουμε συνέχεια, μιας και τέτοιοι σεισμοί δεν συνοδεύονται από μεγάλη σεισμική δραστηριότητα. 

Δεν υπάρχουν σχόλια: