Η επίσκεψη στην Κίσαμο είναι μοναδική εμπειρία. Η γνωριμία με την επαρχία δεν έχει να κάνει μονάχα με το ζεστό και φωτεινό ήλιο, την κρυστάλλινη θάλασσα, τα φαράγγια, την παρθένα γη, την μεγάλη χρονική διάρκεια διακοπών σας στην περιοχή. Η γνωριμία με την επαρχία Κισάμου είναι ταυτόχρονα κι ένα ταξίδι στην μακραίωνη ιστορία της, τον πολιτισμό, την παράδοση, τα ήθη και έθιμα, την φιλόξενη ψυχή των ανθρώπων της....Όσοι δεν μπορείτε να το ζήσετε... απλά κάντε μια βόλτα στο ιστολόγιο αυτό και αφήστε την φαντασία σας να σας πάει εκεί που πρέπει...μην φοβάστε έχετε οδηγό.... τις ανεπανάληπτες φωτογραφίες του καταπληκτικού Ανυφαντή.

Τρίτη, 19 Νοεμβρίου 2019

ΒΡΕΘΗΚΕ ΤΙ ΠΡΟΚΑΛΟΥΣΕ ΡΥΠΑΝΣΗ

Από τα ξημερώματα ο Θεόφιλος στον αγώνα... αφού "μυρίζει" η αγορά επειδή κάποιος ή κάποιοι ρίχνουν τα λύματα τους στα φρεάτια ομβρίων. Τελικά όπως έμαθα λύθηκε το πρόβλημα με άμεση επέμβαση του και σε λίγη ώρα θα πλυθούν με το ειδικό μηχάνημα όλα τα φρεάτια της Σκαλίδη. Ας ελπίσουμε οτι θα κυλήσουν τα πράγματα ομαλά απο δω και πέρα και να βάλουν μυαλό όλοι οι επιτήδειοι της εσκεμμένης ή μη ρύπανσης.
Όπως μάλιστα είπε και ο αρμόδιος αντιδήμαρχος κ. Χριστουλάκης το Υγειονομικό είναι πολύ κοντά στην Κίσαμο την επόμενη φορά....

1 σχόλιο:

Unknown είπε...

Μπράβο του κ.Χριστουλακη !!!πρόστιμο (€€?)θα "πέσει"?αν γνωρίζετε από πια σωλήνα βγήκαν ???# με τον πυργιανο ποταμό τι απέγινε ???βρέθηκε από πού τα υγρά ????...../theofania DE.