Η επίσκεψη στην Κίσαμο είναι μοναδική εμπειρία. Η γνωριμία με την επαρχία δεν έχει να κάνει μονάχα με το ζεστό και φωτεινό ήλιο, την κρυστάλλινη θάλασσα, τα φαράγγια, την παρθένα γη, την μεγάλη χρονική διάρκεια διακοπών σας στην περιοχή. Η γνωριμία με την επαρχία Κισάμου είναι ταυτόχρονα κι ένα ταξίδι στην μακραίωνη ιστορία της, τον πολιτισμό, την παράδοση, τα ήθη και έθιμα, την φιλόξενη ψυχή των ανθρώπων της....Όσοι δεν μπορείτε να το ζήσετε... απλά κάντε μια βόλτα στο ιστολόγιο αυτό και αφήστε την φαντασία σας να σας πάει εκεί που πρέπει...μην φοβάστε έχετε οδηγό.... τις ανεπανάληπτες φωτογραφίες του καταπληκτικού Ανυφαντή.





Δευτέρα 18 Νοεμβρίου 2019

ΚΑΤΙ ΜΥΡΙΖΕΙ

Κάτι μυρίζει στην ανατολική Σκαλίδη..και παρά τα παράπονα των κατοίκων προς την δημοτική αρχή η μυρωδιά συνεχίζεται... έφτασαν βέβαια και στο blog μπας και ασκήσουν μεγαλύτερη πίεση και λυθεί το πρόβλημα. 
- Πίεση δεν βλέπω να ασκείται σε κανένα, αλλά 3 χρόνια μετά την αποπεράτωση του βιολογικού και να υπάρχουν ακόμα μαγαζιά και σπίτια που δεν είναι συνδεδεμένα στο βιολογική πάει πολύ... ειδικά άμα είναι μαγαζιά. 
Πάντως είναι αλήθεια, η μυρωδιά μάλιστα κοντεύει να φτάσει στην Δυτική μεριά της Σκαλίδη....και τα λύματα στο Τελωνείο. 

Δεν υπάρχουν σχόλια: