Η επίσκεψη στην Κίσαμο είναι μοναδική εμπειρία. Η γνωριμία με την επαρχία δεν έχει να κάνει μονάχα με το ζεστό και φωτεινό ήλιο, την κρυστάλλινη θάλασσα, τα φαράγγια, την παρθένα γη, την μεγάλη χρονική διάρκεια διακοπών σας στην περιοχή. Η γνωριμία με την επαρχία Κισάμου είναι ταυτόχρονα κι ένα ταξίδι στην μακραίωνη ιστορία της, τον πολιτισμό, την παράδοση, τα ήθη και έθιμα, την φιλόξενη ψυχή των ανθρώπων της....Όσοι δεν μπορείτε να το ζήσετε... απλά κάντε μια βόλτα στο ιστολόγιο αυτό και αφήστε την φαντασία σας να σας πάει εκεί που πρέπει...μην φοβάστε έχετε οδηγό.... τις ανεπανάληπτες φωτογραφίες του καταπληκτικού Ανυφαντή.

Σάββατο, 30 Νοεμβρίου 2019

ΓΕΝΙΚΗ ΣΥΝΕΛΕΥΣΗ ΚΑΙ ΕΚΛΟΓΕΣ ΣΤΟΝ ΦΙΛΟΛΟΓΙΚΟ

 Γενική Συνέλευση και  διενέργεια αρχαιρεσιών για εκλογή νέου διοικητικού συμβουλίου του Φιλολογικού συλλόγου "Κισαμικός" έγιναν στα γραφεία τους στη μικρή βιβλιοθήκη (Σκαλίδη 58) στην Κίσαμο. 
Για το νέο ΔΣ εκλέχτηκαν οι Αννουσάκη Άννα, Αποστολάκη Ελευθερία, Γεωργακάκη Ελένη, Γεωργακάκη Ινώ, Κυριτσάκης Κων/νος, Πέτσκου Βασιλική και Χαρτζουλάκης Κων/νος, με αναπληρωματικό μέλος την Παπαδάκη Αικατερίνη.

Δεν υπάρχουν σχόλια: