Η επίσκεψη στην Κίσαμο είναι μοναδική εμπειρία. Η γνωριμία με την επαρχία δεν έχει να κάνει μονάχα με το ζεστό και φωτεινό ήλιο, την κρυστάλλινη θάλασσα, τα φαράγγια, την παρθένα γη, την μεγάλη χρονική διάρκεια διακοπών σας στην περιοχή. Η γνωριμία με την επαρχία Κισάμου είναι ταυτόχρονα κι ένα ταξίδι στην μακραίωνη ιστορία της, τον πολιτισμό, την παράδοση, τα ήθη και έθιμα, την φιλόξενη ψυχή των ανθρώπων της....Όσοι δεν μπορείτε να το ζήσετε... απλά κάντε μια βόλτα στο ιστολόγιο αυτό και αφήστε την φαντασία σας να σας πάει εκεί που πρέπει...μην φοβάστε έχετε οδηγό.... τις ανεπανάληπτες φωτογραφίες του καταπληκτικού Ανυφαντή.





Τρίτη 26 Νοεμβρίου 2019

H ΠΑΝΕΛΛΑΔΙΚΗ ΦΙΛΟΖΩΙΚΗ ΟΜΟΣΠΟΝΔΙΑ ΒΡΑΒΕΥΣΕ ΤΟΝ ΔΙΟΙΚΗΤΗ ΤΟΥ ΑΤ ΚΙΣΑΜΟΥ

Μια υπέροχη και πρωτότυπη γιορτή για τα ζώα ξετυλίχτηκε το Σάββατο στο Αμφιθέατρο του Υπουργείου Μεταφορών όπου πλήθος κόσμου διασκέδασε, ενημερώθηκε, χειροκρότησε τα δρώμενα πάνω στη σκηνή.
Η ιδέα της Πανελλαδικής Φιλοζωικής Περιβαλλοντικής Ομοσπονδίας να βραβεύσει αστυνομικούς από όλη τη χώρα που εκτελούν με ενσυναίσθηση και ευαισθησία τα καθήκοντά τους όσον αφορά τα περιστατικά κακοποίησης ζώων έτυχε επιδοκιμασίας και συγχαρητηρίων από πάρα πολύ κόσμο και ιδίως από τους ίδιους τους αστυνομικούς που είδαν για πρώτη φορά να επιβραβεύεται η ιδιαίτερη φροντίδα και επιμέλεια που επιδεικνύουν στις υποθέσεις κακοποίησης ζώων.
Συγκίνηση επικράτησε όταν η παρουσιάστρια της εκδήλωσης Άννα Σταματιάδου διάβασε ένα ένα τα ονόματα των 56 αστυνομικών από όλη την Ελλάδα που βραβεύτηκαν για την ιδιαίτερη προσφορά τους απέναντι στα κακοποιημένα κάθε λογής ζώα.
Από τον Νομό Χανίων βραβεύτηκαν ο διοικητής του Αστυνομικού Τμήματος Κισάμου κ. Χρήστος Χατζης, ο υποδιοικητής του Αστυνομικού Τμήματος Πλατανιά κ. Ματθαίος Ιγγλεζάκης και κ. Γιώργος Μαστραντωνάκης της Υποδιεύθυνσης Χανίων.
Από την ομιλία του Αρχηγού της ΕΛ.ΑΣ θα αναδείξουμε την αναφορά του στην ένταξη για πρώτη φορά ,μετά από πρόταση της Ομοσπονδίας μας ,στην αντεγκληματική πολιτική της ΕΛΑΣ στόχων γύρω από την νομοθεσία για τα ζώα .
Ο Αστυνομικός Διευθυντής Ηρακλείου κ. Ν. Χρυσάκης πρότεινε στην ηγεσία της ΕΛ.ΑΣ να κηρυχτεί το 2020 έτος για την προστασία των ζώων στα πλαίσια της αντεγκληματικής πολιτικής της ΕΛ.ΑΣ, πρόταση που η ηγεσία μέλλει να αποδεχτεί.
Ιδιαίτερη αίσθηση προκάλεσε η τοποθέτηση της Εισαγγελέως Εφετών Αθήνας κας Ευσεβίας Κορμικιάρη που μίλησε εκ μέρους της Εισαγγελίας Εφετών για τον οφειλόμενο σεβασμό στα ζώα και παρότρυνε δε όλους μας να υιοθετήσουμε ένα αδέσποτο .
Πληροφορίες απο Flashnews

Δεν υπάρχουν σχόλια: