Η επίσκεψη στην Κίσαμο είναι μοναδική εμπειρία. Η γνωριμία με την επαρχία δεν έχει να κάνει μονάχα με το ζεστό και φωτεινό ήλιο, την κρυστάλλινη θάλασσα, τα φαράγγια, την παρθένα γη, την μεγάλη χρονική διάρκεια διακοπών σας στην περιοχή. Η γνωριμία με την επαρχία Κισάμου είναι ταυτόχρονα κι ένα ταξίδι στην μακραίωνη ιστορία της, τον πολιτισμό, την παράδοση, τα ήθη και έθιμα, την φιλόξενη ψυχή των ανθρώπων της....Όσοι δεν μπορείτε να το ζήσετε... απλά κάντε μια βόλτα στο ιστολόγιο αυτό και αφήστε την φαντασία σας να σας πάει εκεί που πρέπει...μην φοβάστε έχετε οδηγό.... τις ανεπανάληπτες φωτογραφίες του καταπληκτικού Ανυφαντή.






Σάββατο 30 Νοεμβρίου 2019

Η ΦΩΤΟ ΤΗΣ ΗΜΕΡΑΣ

Στα "κάγκελα" και ο δήμαρχος κ. Μυλωνάκης αλλά και ο επικεφαλής (μόνος και ακούραστος) της ελάσσονος αντιπολίτευσης του Δήμου Κισάμου Γιώργος Φραγκιουδάκης. Στα Λύκεια για να ακούσουν τους ειδικούς... 
Είναι απο τις όμορφες στιγμές της αυτοδιοίκησης που η συνεργασία και το συνεχές ενδιαφέρον για τα κοινά άλυτα θέματα του Δήμου μας... φέρνουν και χαμόγελα. 
Ο Δήμος χρειάζεται τέτοιες στιγμές και ιδιαίτερα αυτοί που εκλέχτηκαν να μας βγάλουν απο το χρόνια προβλήματα μας... φυσικά και οι πολίτες διψούν για αλήθειες, για αποτελεσματικότητα, για έργα, και χαίρονται διπλά όταν βλέπουν τέτοιες στιγμές.

Δεν υπάρχουν σχόλια: