Η επίσκεψη στην Κίσαμο είναι μοναδική εμπειρία. Η γνωριμία με την επαρχία δεν έχει να κάνει μονάχα με το ζεστό και φωτεινό ήλιο, την κρυστάλλινη θάλασσα, τα φαράγγια, την παρθένα γη, την μεγάλη χρονική διάρκεια διακοπών σας στην περιοχή. Η γνωριμία με την επαρχία Κισάμου είναι ταυτόχρονα κι ένα ταξίδι στην μακραίωνη ιστορία της, τον πολιτισμό, την παράδοση, τα ήθη και έθιμα, την φιλόξενη ψυχή των ανθρώπων της....Όσοι δεν μπορείτε να το ζήσετε... απλά κάντε μια βόλτα στο ιστολόγιο αυτό και αφήστε την φαντασία σας να σας πάει εκεί που πρέπει...μην φοβάστε έχετε οδηγό.... τις ανεπανάληπτες φωτογραφίες του καταπληκτικού Ανυφαντή.





Σάββατο 23 Νοεμβρίου 2019

ΞΑΝΑΠΡΟΚΗΡΥΣΣΕΤΑΙ Ο ΔΙΑΓΩΝΙΣΜΟΣ ΓΙΑ ΤΙΣ ΑΥΛΕΣ ΤΩΝ ΣΧΟΛΕΙΩΝ

Όπως ανέβηκε στην διαύγεια του δήμου μας,  ο δήμος Κισάμου προκηρύσσει συνοπτικό διαγωνισμό για την «Προμήθεια για βελτίωση 4 αύλειων χώρων σχολικών κτηρίων Δήμου Κισάμου» προϋπολογισμού  65.059,70 ευρώ με το Φ.Π.Α., με σφραγισμένες προσφορές και με κριτήριο
κατακύρωσης την πλέον συμφέρουσα από οικονομική άποψη προσφορά αποκλειστικά βάσει τιμής και αφορά τις αυλές του 1ου Γυμνασίου Κισάμου, του 2ου Γυμνασίου, του 1ου Δημοτικού Σχολείου και του 3ου Δημοτικού Σχολείου Κισάμου.
Φυσικά να μην ξεχάσω να αναφέρω ότι εντός του χρόνου θα φτιαχτεί και ο αθλητικός χώρος στα Λειβάδια που ως και σήμερα ήταν εγκαταλελειμμένος (κατασκευής Κουκουράκη), μετά και την δημοσιοποίηση των φωτογραφιών του προέδρου Αμυγδαλοκεφαλίου κ. Μαρτσάκη Γιώργου.

1 σχόλιο:

Maria Papadaki είπε...

Πολυ καλή πρωτοβουλία του Δήμου Πατρέων. https://youtu.be/axPSeGRZKWA
Μπορεί να το κάνει κ ο δήμος μας...