Η επίσκεψη στην Κίσαμο είναι μοναδική εμπειρία. Η γνωριμία με την επαρχία δεν έχει να κάνει μονάχα με το ζεστό και φωτεινό ήλιο, την κρυστάλλινη θάλασσα, τα φαράγγια, την παρθένα γη, την μεγάλη χρονική διάρκεια διακοπών σας στην περιοχή. Η γνωριμία με την επαρχία Κισάμου είναι ταυτόχρονα κι ένα ταξίδι στην μακραίωνη ιστορία της, τον πολιτισμό, την παράδοση, τα ήθη και έθιμα, την φιλόξενη ψυχή των ανθρώπων της....Όσοι δεν μπορείτε να το ζήσετε... απλά κάντε μια βόλτα στο ιστολόγιο αυτό και αφήστε την φαντασία σας να σας πάει εκεί που πρέπει...μην φοβάστε έχετε οδηγό.... τις ανεπανάληπτες φωτογραφίες του καταπληκτικού Ανυφαντή.






Παρασκευή 15 Νοεμβρίου 2019

ΣΤΟ ΤΕΛΟΣ ΘΑ ΤΟ ΚΑΝΟΥΝ ΤΟ Δ.Σ ΜΕΤΑ ΤΟ ΦΑΓΗΤΟ....

- Σας ενημερώνουμε ότι λόγω έντονων καιρικών φαινομένων και των ζημιών που έγιναν χθες το απόγευμα και οι οποίες συνεχίζονται, το Δημοτικό Συμβούλιο αναβάλλεται και θα πραγματοποιηθεί την Παρασκευή 15-11-2019 και ώρα 17:00 μ.μ. στο Δραπανιά με τα ίδια θέματα της ημερήσιας διάταξης.
- Δυστυχώς κάποιοι όχι δεν θέλουν να γίνονται τα συμβούλια, αλλά να μην έχουν απαρτία ή έστω να παρευρίσκονται μόνο οι της συμπολίτευσης. Είναι αδιανόητο να γίνονται συμβούλια στις 5 το απόγευμα όταν οι μισοί και παραπάνω σύμβουλοι βρίσκονται ή σχολάνε εκείνη την ώρα απο τις δουλειές τους και ειδικά τώρα που είναι περίοδος των ελιών. 
Παρά τις επανειλημμένες προσπάθειες μου για αλλαγή της ώρας, η πρόεδρος του Δ.Σ, όλο και πιο νωρίς το κάνει, αδιαφορώντας για την έκκληση μου. Θεωρώ οτι σκοπίμως γίνεται αυτό με αποτέλεσμα, όχι μόνο εγώ αλλά και άλλοι δημοτικοί σύμβουλοι, να αδυνατούν -παρά την θέληση μας- να συμμετέχουμε κανονικά στα δημοτικά συμβούλια, ή να φτάνουμε αργοπορημένοι.  
Μπορεί ο κανονισμός λειτουργίας του Δ.Σ να ορίζει οτι οι συνεδριάσεις θα διεξάγονται, εκτός εξαιρέσεων, κατά τις απογευματινές έως βραδινές ώρες, εντούτοις πέντε το απόγευμα είναι πολύ νωρίς ειδικά για όσους εργάζονται.
Ας ελπίσουμε οτι θα αλλάξει η ώρα απο το επόμενο Δ.Σ ώστε να παρευρισκόμαστε όλοι στα Δ.Σ που για τον λόγο αυτό μας ψήφισαν οι συμπολίτες μας.
Γιώργος Καστανάκης
Δημοτικός σύμβουλος.

Δεν υπάρχουν σχόλια: