Η επίσκεψη στην Κίσαμο είναι μοναδική εμπειρία. Η γνωριμία με την επαρχία δεν έχει να κάνει μονάχα με το ζεστό και φωτεινό ήλιο, την κρυστάλλινη θάλασσα, τα φαράγγια, την παρθένα γη, την μεγάλη χρονική διάρκεια διακοπών σας στην περιοχή. Η γνωριμία με την επαρχία Κισάμου είναι ταυτόχρονα κι ένα ταξίδι στην μακραίωνη ιστορία της, τον πολιτισμό, την παράδοση, τα ήθη και έθιμα, την φιλόξενη ψυχή των ανθρώπων της....Όσοι δεν μπορείτε να το ζήσετε... απλά κάντε μια βόλτα στο ιστολόγιο αυτό και αφήστε την φαντασία σας να σας πάει εκεί που πρέπει...μην φοβάστε έχετε οδηγό.... τις ανεπανάληπτες φωτογραφίες του καταπληκτικού Ανυφαντή.

Πέμπτη, 28 Νοεμβρίου 2019

ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΑ ΑΝΕΞΑΚΡΙΒΩΤΗ

Αν και η πληροφορία δεν είναι εξακριβωμένη, εντούτοις ακούγεται πολύ τις τελευταίες ώρες για την ίδρυση hotspot στα Χανιά. Μάλιστα οι πληροφορίες αναφέρουν σαν πιθανά μέρη το Ακρωτήρι Χανίων ή σε περιοχή δυτικά της πόλης της Κισάμου!!!!!! Πάντως η δημοτική αρχή Κισάμου δηλώνει άγνοια και επιμένει ότι δεν υπάρχει περίπτωση να γίνει κάτι τέτοιο.
Αν δούμε λοιπόν να μεταφέρονται κοντέινερ τις επόμενες μέρες σε συγκεκριμένο χώρο τότε θα ξέρουμε....
 -Εξάλλου είναι γνωστό πόσο φιλεύσπλαχνοι είμαστε... εδώ δώσαμε το μισό κόλπο στον άλλο δήμο εδώ αφήσαμε το καλώδιο διασύνδεσης να περάσει μέσα μας, σε ένα κέντρο λαθρομεταναστών θα κωλώσουμε;

Δεν υπάρχουν σχόλια: