Η επίσκεψη στην Κίσαμο είναι μοναδική εμπειρία. Η γνωριμία με την επαρχία δεν έχει να κάνει μονάχα με το ζεστό και φωτεινό ήλιο, την κρυστάλλινη θάλασσα, τα φαράγγια, την παρθένα γη, την μεγάλη χρονική διάρκεια διακοπών σας στην περιοχή. Η γνωριμία με την επαρχία Κισάμου είναι ταυτόχρονα κι ένα ταξίδι στην μακραίωνη ιστορία της, τον πολιτισμό, την παράδοση, τα ήθη και έθιμα, την φιλόξενη ψυχή των ανθρώπων της....Όσοι δεν μπορείτε να το ζήσετε... απλά κάντε μια βόλτα στο ιστολόγιο αυτό και αφήστε την φαντασία σας να σας πάει εκεί που πρέπει...μην φοβάστε έχετε οδηγό.... τις ανεπανάληπτες φωτογραφίες του καταπληκτικού Ανυφαντή.






Δευτέρα 13 Νοεμβρίου 2017

ΠΑΡΑΛΑΒΗ ΟΛΥΜΠΙΑΚΗΣ ΦΛΟΓΑΣ

... από τον Δήμαρχο Κισάμου.
Παρουσία προσωπικοτήτων διεθνούς εμβέλειας από τον τομέα του αθλητισμού, με την συμμετοχή υπουργών της Ελληνικής κυβέρνησης, δημάρχων της Αττικής αλλά και της Ελληνικής περιφέρειας, πρέσβεις ξένων χωρών, ο πρόεδρος του ΣΕΓΑΣ και ένα πλήθος άλλων επισήμων και πολιτών πραγματοποιήθηκε σήμερα η τελετή αφής της φλόγας στον τύμβο του Μαραθώνα. Τον Μαραθώνιο Κρήτης εκπροσώπησαν τα μέλη του συλλόγου δρομέων υγείας νομού Χανιών, οι κύριοι Πενταγιώτης Ιωάννης, Λιναράκης Μανιός και ο Δήμαρχος Κισάμου Σταθάκης Θεόδωρος ο οποίος και παρέλαβε την φλόγα από τον πρόεδρο του ΣΕΓΑΣ.
Ο Δήμαρχος Κισάμου με το πέρας της τελετής έκανε τις εξής δηλώσεις: ο Αυθεντικός Μαραθώνιος Αθήνας, είναι το μεγαλύτερο αθλητικό γεγονός της χώρας μας. Ένα γεγονός που συνδυάζει και ενώνει, την ιστορία του έθνους μας, με  αθλητικά και δημοκρατικά ιδεώδη. Μεταφέρουμε την φλόγα στον δικό μας μαραθώνιο, αυτόν της Κρήτης, ο οποίος αποτελεί ένα πολύ σημαντικό πολιτιστικό, αθλητικό αλλά και τουριστικό γεγονός.

Δεν υπάρχουν σχόλια: