Η επίσκεψη στην Κίσαμο είναι μοναδική εμπειρία. Η γνωριμία με την επαρχία δεν έχει να κάνει μονάχα με το ζεστό και φωτεινό ήλιο, την κρυστάλλινη θάλασσα, τα φαράγγια, την παρθένα γη, την μεγάλη χρονική διάρκεια διακοπών σας στην περιοχή. Η γνωριμία με την επαρχία Κισάμου είναι ταυτόχρονα κι ένα ταξίδι στην μακραίωνη ιστορία της, τον πολιτισμό, την παράδοση, τα ήθη και έθιμα, την φιλόξενη ψυχή των ανθρώπων της....Όσοι δεν μπορείτε να το ζήσετε... απλά κάντε μια βόλτα στο ιστολόγιο αυτό και αφήστε την φαντασία σας να σας πάει εκεί που πρέπει...μην φοβάστε έχετε οδηγό.... τις ανεπανάληπτες φωτογραφίες του καταπληκτικού Ανυφαντή.






Τετάρτη 12 Ιουλίου 2017

ΤΙ ΓΙΝΕΤΑΙ ΜΕ ΤΟΥΣ ΣΥΜΒΑΣΙΟΥΧΟΥΣ ΚΑΘΑΡΙΟΤΗΤΑΣ

Συνάντηση με τους συμβασιούχους καθαριότητας θα έχει σήμερα ο Δήμαρχος Κισάμου, κ. Σταθάκης για να ξεκαθαρίσει το τοπίο, μετά και τις διευκρινιστικές απαντήσεις που έδωσε το Υπουργείο Εσωτερικών στα ερωτήματα της ΚΕΔΕ.
Μάλιστα, το ΥΠ.ΕΣ. διευκρινίζει ότι, στην περίπτωση που ΟΤΑ – βάσει των στοιχείων που θα αποστείλουν – δεν μπορούν να καλύψουν τις δαπάνες μισθοδοσίας των νέων συμβάσεων, θα αναλάβει νομοθετική πρωτοβουλία, που θα επιτρέπει την κάλυψη των δαπανών αυτών από άλλα έσοδα των Δήμων.
Οι Δήμοι βέβαια πρέπει να λύσουν τις συμβάσεις που υφίστανται μέχρι 7/6/2017 και είχαν παραταθεί, εφόσον οι παρατάσεις αυτές και κατά συνέπεια οι εργασιακές σχέσεις κρίθηκαν άκυρες από την Ολομέλεια του Ελεγκτικού Συνεδρίου.
Δείτε εδώ όλο το κείμενο του υπουργού κ. Σκουρλέτη σχετικά με το Θέμα.

Δεν υπάρχουν σχόλια: