Η επίσκεψη στην Κίσαμο είναι μοναδική εμπειρία. Η γνωριμία με την επαρχία δεν έχει να κάνει μονάχα με το ζεστό και φωτεινό ήλιο, την κρυστάλλινη θάλασσα, τα φαράγγια, την παρθένα γη, την μεγάλη χρονική διάρκεια διακοπών σας στην περιοχή. Η γνωριμία με την επαρχία Κισάμου είναι ταυτόχρονα κι ένα ταξίδι στην μακραίωνη ιστορία της, τον πολιτισμό, την παράδοση, τα ήθη και έθιμα, την φιλόξενη ψυχή των ανθρώπων της....Όσοι δεν μπορείτε να το ζήσετε... απλά κάντε μια βόλτα στο ιστολόγιο αυτό και αφήστε την φαντασία σας να σας πάει εκεί που πρέπει...μην φοβάστε έχετε οδηγό.... τις ανεπανάληπτες φωτογραφίες του καταπληκτικού Ανυφαντή.

Δευτέρα, 10 Ιουλίου 2017

Η ΦΩΤΟ ΤΗΣ ΗΜΕΡΑΣ

Δεν υπάρχει περίπτωση να μείνει τίποτα όρθιο... αλλά το κακό είναι οτι αυτά και ότι άλλα έχουν μπει στην πλατεία Τζανακάκη και Ελευθερίου Βενιζέλου είναι πληρωμένα...
Τώρα να μαλώνουν οι πολίτες για τις ασχήμιες αυτές δεν κάνει ..αλλά έτσι και αλλιώς η κατάσταση δεν έχει αλλάξει και προς το καλύτερο. Το θέμα βέβαια είναι και ποιος τα βλέπει.
* Ο αναγνώστης που μου έστειλε την φώτο λίγο έλειψε και να φάει ξύλο απο τον "νόμιμο" όταν του έκανε παρατήρηση οτι έχει σπάσει δυο κώνους.
Αυτά

Δεν υπάρχουν σχόλια: