Η επίσκεψη στην Κίσαμο είναι μοναδική εμπειρία. Η γνωριμία με την επαρχία δεν έχει να κάνει μονάχα με το ζεστό και φωτεινό ήλιο, την κρυστάλλινη θάλασσα, τα φαράγγια, την παρθένα γη, την μεγάλη χρονική διάρκεια διακοπών σας στην περιοχή. Η γνωριμία με την επαρχία Κισάμου είναι ταυτόχρονα κι ένα ταξίδι στην μακραίωνη ιστορία της, τον πολιτισμό, την παράδοση, τα ήθη και έθιμα, την φιλόξενη ψυχή των ανθρώπων της....Όσοι δεν μπορείτε να το ζήσετε... απλά κάντε μια βόλτα στο ιστολόγιο αυτό και αφήστε την φαντασία σας να σας πάει εκεί που πρέπει...μην φοβάστε έχετε οδηγό.... τις ανεπανάληπτες φωτογραφίες του καταπληκτικού Ανυφαντή.

Παρασκευή, 7 Ιουλίου 2017

Η ΠΡΩΤΗ ..ΜΕΤΑΓΡΑΦΗ

Στον 29χρονο Γιώργο Πετράκη φαίνεται να καταλήγει η διοίκηση του Κισσαμικού για να καλύψει την θέση του...προπονητή. Θα είναι ο μικρότερος σε ηλικία προπονητής στην κατηγορία και είναι γιος του γνωστού προπονητή Γιάννη Πετράκη (ΠΑΣ Γιάννινα). Μαζί με τον Πετράκη έχει έλθει και γνωστός γυμναστής απο Αθήνα (ψάχνει ήδη σπίτι στην πόλη μας) που θα αποτελέσουν τους αντικαταστάτες Μπαξεβάνου -Τσακαλίδη.
Αυτά είναι τα πρώτα νέα, για την ομάδα μας...
Με τις κινήσεις αυτές φαίνεται οτι ο Κισσαμικός θα πορευθεί μόνος στην F.LEAGUE και η συνένωση με τον Α.Ο Χανιά που τόσο μας είχε αναστατώσει απομακρύνεται.

Δεν υπάρχουν σχόλια: