Η επίσκεψη στην Κίσαμο είναι μοναδική εμπειρία. Η γνωριμία με την επαρχία δεν έχει να κάνει μονάχα με το ζεστό και φωτεινό ήλιο, την κρυστάλλινη θάλασσα, τα φαράγγια, την παρθένα γη, την μεγάλη χρονική διάρκεια διακοπών σας στην περιοχή. Η γνωριμία με την επαρχία Κισάμου είναι ταυτόχρονα κι ένα ταξίδι στην μακραίωνη ιστορία της, τον πολιτισμό, την παράδοση, τα ήθη και έθιμα, την φιλόξενη ψυχή των ανθρώπων της....Όσοι δεν μπορείτε να το ζήσετε... απλά κάντε μια βόλτα στο ιστολόγιο αυτό και αφήστε την φαντασία σας να σας πάει εκεί που πρέπει...μην φοβάστε έχετε οδηγό.... τις ανεπανάληπτες φωτογραφίες του καταπληκτικού Ανυφαντή.

Πέμπτη, 13 Ιουλίου 2017

ΣΥΣΚΕΨΗ ΓΙΑ ΤΗΝ ΠΟΡΕΙΑ ΤΟΥ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑΤΟΣ ΤΕΒΑ

Πραγματοποιήθηκε την Τετάρτη (12/7), στο Εμπορικό Επιμελητήριο Ηρακλείου, τεχνική σύσκεψη, στο πλαίσιο της έναρξης διαχείρισης του νέου προγράμματος αποθήκης (ΤΕΒΑ) καθώς και της διανομής προϊόντων, μέσω των αποκεντρωμένων προμηθειών. Συζητήθηκαν υπάρχοντα προβλήματα που απασχολούν τους φορείς της Κοινωνικής Σύμπραξης και υπήρξε ενημέρωση για την πορεία των συνοδευτικών μέτρων του προγράμματος ΤΕΒΑ, για το έτος 2017. 
Τον Δήμο Κισσάμου εκπροσώπησαν ο Δημοτικός Σύμβουλος Βασίλης Γλαμπεδάκης και τα μέλη της επιτροπής του προγράμματος ΤΕΒΑ, Κάλη Γρηγοριάδη και Βίκυ Μαρακάκη.  

Δεν υπάρχουν σχόλια: