Η επίσκεψη στην Κίσαμο είναι μοναδική εμπειρία. Η γνωριμία με την επαρχία δεν έχει να κάνει μονάχα με το ζεστό και φωτεινό ήλιο, την κρυστάλλινη θάλασσα, τα φαράγγια, την παρθένα γη, την μεγάλη χρονική διάρκεια διακοπών σας στην περιοχή. Η γνωριμία με την επαρχία Κισάμου είναι ταυτόχρονα κι ένα ταξίδι στην μακραίωνη ιστορία της, τον πολιτισμό, την παράδοση, τα ήθη και έθιμα, την φιλόξενη ψυχή των ανθρώπων της....Όσοι δεν μπορείτε να το ζήσετε... απλά κάντε μια βόλτα στο ιστολόγιο αυτό και αφήστε την φαντασία σας να σας πάει εκεί που πρέπει...μην φοβάστε έχετε οδηγό.... τις ανεπανάληπτες φωτογραφίες του καταπληκτικού Ανυφαντή.

Σάββατο, 1 Ιουλίου 2017

ΚΑΙ ΤΟ ΜΑΡΤΥΡΙΟ ΣΥΝΕΧΙΖΕΤΑΙ

H ΛΑΝΕ ενημερώνει το επιβατικό κοινό ότι το Ε/Γ-Ο/Γ ΒΙΤΣΕΝΤΖΟΣ ΚΟΡΝΑΡΟΣ, παραμένει στην περιοχή του λιμένα Πειραιά σε κατάσταση απαγόρευσης απόπλου λόγω μη αποκατάστασης τεχνικής βλάβης.
Ως εκ τούτου τα δρομολόγια του πλοίου από 30/06/2017 έως 03/07/2017 πρωί θα παραμείνουν ανεκτέλεστα.
-Έλα βρε υπουργέ πάρε μια απόφαση και αντικατέστησε το με ένα που να σέρνει τα "πόδια του". Είναι δυνατόν τόσο καιρό να κοροϊδεύεται 5 περιοχές που κατά παράδοση ζουν απο τον τουρισμό; Τι δεν καταλαβαίνετε; Στείλετε κάτω το Μυρτιδιώτισσα μα καλύτερο είναι, εξάλλου αυτές οι 5 περιοχές ήταν ο λόγος που υπάρχει ακόμα άγονη γραμμή.

Δεν υπάρχουν σχόλια: