Η επίσκεψη στην Κίσαμο είναι μοναδική εμπειρία. Η γνωριμία με την επαρχία δεν έχει να κάνει μονάχα με το ζεστό και φωτεινό ήλιο, την κρυστάλλινη θάλασσα, τα φαράγγια, την παρθένα γη, την μεγάλη χρονική διάρκεια διακοπών σας στην περιοχή. Η γνωριμία με την επαρχία Κισάμου είναι ταυτόχρονα κι ένα ταξίδι στην μακραίωνη ιστορία της, τον πολιτισμό, την παράδοση, τα ήθη και έθιμα, την φιλόξενη ψυχή των ανθρώπων της....Όσοι δεν μπορείτε να το ζήσετε... απλά κάντε μια βόλτα στο ιστολόγιο αυτό και αφήστε την φαντασία σας να σας πάει εκεί που πρέπει...μην φοβάστε έχετε οδηγό.... τις ανεπανάληπτες φωτογραφίες του καταπληκτικού Ανυφαντή.

Τρίτη, 2 Μαΐου 2017

ΥΛΟΠΟΙΗΣΗ ΝΕΣΚ ΝΕΩΝ ΤΜΗΜΑΤΩΝ ΣΕΜΙΝΑΡΙΩΝ “ΤΕΧΝΙΚΟΥ ΑΣΦΑΛΕΙΑΣ Γ΄ΚΑΤΗΓΟΡΙΑΣ”

Ο Νέος Εμπορικός Σύλλογος Κισάμου, ενημερώνει τους επαγγελματίες ότι προτίθεται να προβεί στην υλοποίηση νέων τμημάτων των υποχρεωτικών βάση νομοθεσίας Σεμιναρίων Επιμόρφωσης Εργοδοτών σε θέματα:
1. Τεχνικού Ασφαλείας Γ΄ Κατηγορίας
Αιτήσεις συμμετοχής θα γίνονται δεκτές έως και την Παρασκευή 12  Mαίου 2017 στη γραμματεία του ΝΕΣΚ, στην οδό Ηρώων Πολυτεχνείου 106 Α΄ Όροφος, Δευτέρα έως Παρασκευή 09:00- 13:00
Τα σεμινάρια θα υλοποιηθούν μόνο εφόσον συμπληρωθεί τμήμα.
Τηλ. Επικοινωνίας: 28220-22772
ΜΕ ΕΚΤΙΜΗΣΗ 
ΓΙΑ ΤΟ Δ.Σ.

Δεν υπάρχουν σχόλια: