Η επίσκεψη στην Κίσαμο είναι μοναδική εμπειρία. Η γνωριμία με την επαρχία δεν έχει να κάνει μονάχα με το ζεστό και φωτεινό ήλιο, την κρυστάλλινη θάλασσα, τα φαράγγια, την παρθένα γη, την μεγάλη χρονική διάρκεια διακοπών σας στην περιοχή. Η γνωριμία με την επαρχία Κισάμου είναι ταυτόχρονα κι ένα ταξίδι στην μακραίωνη ιστορία της, τον πολιτισμό, την παράδοση, τα ήθη και έθιμα, την φιλόξενη ψυχή των ανθρώπων της....Όσοι δεν μπορείτε να το ζήσετε... απλά κάντε μια βόλτα στο ιστολόγιο αυτό και αφήστε την φαντασία σας να σας πάει εκεί που πρέπει...μην φοβάστε έχετε οδηγό.... τις ανεπανάληπτες φωτογραφίες του καταπληκτικού Ανυφαντή.





Σάββατο 20 Μαΐου 2017

20 ΜΑΙΟΥ 1967 50 ΧΡΟΝΙΑ ΑΠΟ ΤΟΝ ΠΡΩΤΟ ΤΙΤΛΟ

Επίσημα ο Κισαμικός στα ποδοσφαιρικά σαλόνια του Νομού ήρθε το 1967 δηλώνοντας συμμετοχή στο πρωτάθλημα της Γ' κατηγορίας Χανίων.
Αυτή ήταν η ομάδα που κέρδισε τον τίτλο στις 20 Μαΐου στο πρωτάθλημα της Γ' κατηγορίας της ΕΠΣ Χανίων. 
Μια ομάδα που όλοι κι όλοι οι ποδοσφαιριστές της ήταν 13. Στην φωτο πάνω βλέπουμε τους 11 που αγωνίστηκαν στον τελευταίο νικηφόρο παιχνίδι (3-2) με τον Ηρακλή Νεροκούρου στο γήπεδο της Κισάμου και καπάρωσαν τον τίτλο.
Από αριστερά: Προπονητής ομάδος Σγουρός Κων/νος, Κελαιδής, Καμηλάκης, Σκουνάκης, Φραγκεδάκης, Μπολιεράκης, Γοναλάκης, ταμίας Πατεράκης Γιάννης.
Καθιστοί: Γιακουμάκης, Χαιρετάκης, Μαρακάκης, Κατσικανδαράκης, Χατζηαντωνίου. Στην ομάδα έπαιξαν και οι Μυλωνάκης, Παπαδάκης Μ.
Πρόεδρος ήταν ο Παπαδάκης Ιωάννης και στο τελευταίο παιχνίδι  που έκρινε τον τίτλο σκόραραν οι Φραγκεδάκης Γ, Μαρακάκης Μ, Γιακουμάκης Σ.
Χαρακτηριστικό το απόκομμα απο την αθλητική εφημερίδα ΟΜΑΔΑ των Αθηνών που βλέπουμε δεξιά.

Δεν υπάρχουν σχόλια: