Η επίσκεψη στην Κίσαμο είναι μοναδική εμπειρία. Η γνωριμία με την επαρχία δεν έχει να κάνει μονάχα με το ζεστό και φωτεινό ήλιο, την κρυστάλλινη θάλασσα, τα φαράγγια, την παρθένα γη, την μεγάλη χρονική διάρκεια διακοπών σας στην περιοχή. Η γνωριμία με την επαρχία Κισάμου είναι ταυτόχρονα κι ένα ταξίδι στην μακραίωνη ιστορία της, τον πολιτισμό, την παράδοση, τα ήθη και έθιμα, την φιλόξενη ψυχή των ανθρώπων της....Όσοι δεν μπορείτε να το ζήσετε... απλά κάντε μια βόλτα στο ιστολόγιο αυτό και αφήστε την φαντασία σας να σας πάει εκεί που πρέπει...μην φοβάστε έχετε οδηγό.... τις ανεπανάληπτες φωτογραφίες του καταπληκτικού Ανυφαντή.

Δευτέρα, 29 Μαΐου 2017

ΣΥΛΛΥΠΗΤΗΡΙΑ ΔΗΜΟΥ ΚΙΣΑΜΟΥ

Ο Δήμος Κισάμου και ο Δήμαρχος Θεόδωρος Σταθάκης εκφράζουν  τα θερμά τους συλλυπητήρια  στην οικογένεια και στους οικείους του, για το θάνατο του Κωνσταντίνου Μητσοτάκη.
Ο Χανιώτης πρώην πρωθυπουργός, υπήρξε μια τεράστια πολιτική προσωπικότητα και πρωταγωνίστησε στα "δρώμενα" της Ελλάδος για περισσότερο από μισό αιώνα, διαμορφώνοντας τα πολιτικά και κοινωνικά πεπραγμένα της χώρας. Στη διάρκεια της καριέρας του, εξέφρασε, πολλές φορές, απόψεις που μελλοντικά αποδείχτηκαν εύστοχες. Η απώλεια μάλιστα, του Κωνσταντίνου Μητσοτάκη κλείνει έναν κύκλο μιας Γενιάς σπουδαίων Ελλήνων πολιτικών.
Ας είναι ελαφρύ το χώμα που θα τον σκεπάσει...

Δεν υπάρχουν σχόλια: