Η επίσκεψη στην Κίσαμο είναι μοναδική εμπειρία. Η γνωριμία με την επαρχία δεν έχει να κάνει μονάχα με το ζεστό και φωτεινό ήλιο, την κρυστάλλινη θάλασσα, τα φαράγγια, την παρθένα γη, την μεγάλη χρονική διάρκεια διακοπών σας στην περιοχή. Η γνωριμία με την επαρχία Κισάμου είναι ταυτόχρονα κι ένα ταξίδι στην μακραίωνη ιστορία της, τον πολιτισμό, την παράδοση, τα ήθη και έθιμα, την φιλόξενη ψυχή των ανθρώπων της....Όσοι δεν μπορείτε να το ζήσετε... απλά κάντε μια βόλτα στο ιστολόγιο αυτό και αφήστε την φαντασία σας να σας πάει εκεί που πρέπει...μην φοβάστε έχετε οδηγό.... τις ανεπανάληπτες φωτογραφίες του καταπληκτικού Ανυφαντή.

Δευτέρα, 29 Μαΐου 2017

ΠΡΟΣΟΧΗ ΣΤΑ ΛΑΣΤΙΧΑ

Tο επόμενο (υπό παραγγελία) σήμα του ΚΟΚ .. προσοχή κρασπεδορείθρια.
Το χρειαζόμαστε και μάλιστα γρήγορα.
Ήδη μετράμε τρία ατυχήματα με τα λάστιχα* στην κυριολεξία κατεστραμμένα. Μάλιστα στην μια περίπτωση ο οδηγός δεν μπορούσε να το αλλάξει λόγω προβλήματος υγείας και αναγκάστηκαν οι ταξιτζήδες να του βάλουν την ρεζέρβα.... με αποτέλεσμα ο δρόμος να κλείσει για αρκετή ώρα.
Το έργο πρέπει να τελειώνει και απο την μια πλατεία και απο την άλλη, η καθυστέρηση αυτή -παρά τις όποιες αντιρρήσεις- δεν κάνει καλό στην εικόνα της πόλης. Δες τε πως μας κράζει ακόμα και το Ζάρπα. Ας τα τοποθετήσουν επιτέλους σωστά και γρήγορα με σήμανση για να δούμε κι αν λειτουργεί το μέτρο αυτό, αν και το ίδιο φαίνεται να κάνει μιας και τώρα με τα κράσπεδα, παρκάρουν παράλληλα σε αυτά όλοι. 
*  Ας ελπίσουμε οτι οι οδηγοί που έπαθαν ζημιά να μην καταφύγουν στα "άκρα".

Δεν υπάρχουν σχόλια: