Η επίσκεψη στην Κίσαμο είναι μοναδική εμπειρία. Η γνωριμία με την επαρχία δεν έχει να κάνει μονάχα με το ζεστό και φωτεινό ήλιο, την κρυστάλλινη θάλασσα, τα φαράγγια, την παρθένα γη, την μεγάλη χρονική διάρκεια διακοπών σας στην περιοχή. Η γνωριμία με την επαρχία Κισάμου είναι ταυτόχρονα κι ένα ταξίδι στην μακραίωνη ιστορία της, τον πολιτισμό, την παράδοση, τα ήθη και έθιμα, την φιλόξενη ψυχή των ανθρώπων της....Όσοι δεν μπορείτε να το ζήσετε... απλά κάντε μια βόλτα στο ιστολόγιο αυτό και αφήστε την φαντασία σας να σας πάει εκεί που πρέπει...μην φοβάστε έχετε οδηγό.... τις ανεπανάληπτες φωτογραφίες του καταπληκτικού Ανυφαντή.

Δευτέρα, 22 Μαΐου 2017

ΑΠΑΡΑΙΤΗΤΟΙ

Οι εθελοντές οδηγοί του Κέντρου Υγείας Κισάμου συνεχίζουν να προσφέρουν ακούραστα .... αυτό να το υπενθυμίζουμε σε τακτά διαστήματα για να καταλάβουμε οτι είναι..απαραίτητοι
Το Σάββατο χρειάστηκε να γίνει πάλι μια μεταφορά προς τα Χανιά σε ένα πολύ σοβαρό ατύχημα που είχαμε στην πόλη και ήταν παρόν. Θέλω να πιστεύω οτι θα υπάρχει μια συνέχεια σε αυτό μιας και είναι αναντικατάστατοι ειδικά τώρα που πλησιάζει το καλοκαίρι και όλοι ξέρουμε οτι ο πληθυσμός του δήμου εξαπλασιάζεται. Φυσικά μπουχτίσαμε και απο τις θα ....προσλήψεις του υπουργού.

Δεν υπάρχουν σχόλια: