Η επίσκεψη στην Κίσαμο είναι μοναδική εμπειρία. Η γνωριμία με την επαρχία δεν έχει να κάνει μονάχα με το ζεστό και φωτεινό ήλιο, την κρυστάλλινη θάλασσα, τα φαράγγια, την παρθένα γη, την μεγάλη χρονική διάρκεια διακοπών σας στην περιοχή. Η γνωριμία με την επαρχία Κισάμου είναι ταυτόχρονα κι ένα ταξίδι στην μακραίωνη ιστορία της, τον πολιτισμό, την παράδοση, τα ήθη και έθιμα, την φιλόξενη ψυχή των ανθρώπων της....Όσοι δεν μπορείτε να το ζήσετε... απλά κάντε μια βόλτα στο ιστολόγιο αυτό και αφήστε την φαντασία σας να σας πάει εκεί που πρέπει...μην φοβάστε έχετε οδηγό.... τις ανεπανάληπτες φωτογραφίες του καταπληκτικού Ανυφαντή.

Πέμπτη, 25 Μαΐου 2017

ΜΗΝ ΦΟΒΑΣΑΙ ΓΙΩΡΓΟ ΘΑ ΤΟ ΕΧΟΥΝ ΣΚΕΦΤΕΙ....

Αυτήν η σελίδα είναι ανοικτή σε καθένα που επώνυμα θέλει να εκφράσει την γνώμη του, το παράπονο του, την αγανάκτηση του. Χθες πήρα ένα μήνυμα απο τον Γιώργο Γουδή, ένα παλικάρι που κινείται ανάμεσα μας με το αναπηρικό καροτσάκι του (όσο μπορεί). Γράφει στο μήνυμα του.....
"Πεζοδρόμια δεν υπάρχουν για να κινηθώ είναι πιασμένα απο αυτοκίνητα πλέον, ελπίζω να αφήσουν πέρασμα για μένα τώρα που φτιάχνουν το μπεντένι στην Ελευθερίου Βενιζέλου". 
Μην φοβάσαι Γιώργο θα το έχουν σκεφτεί τουλάχιστον αυτό.......

Δεν υπάρχουν σχόλια: