Η επίσκεψη στην Κίσαμο είναι μοναδική εμπειρία. Η γνωριμία με την επαρχία δεν έχει να κάνει μονάχα με το ζεστό και φωτεινό ήλιο, την κρυστάλλινη θάλασσα, τα φαράγγια, την παρθένα γη, την μεγάλη χρονική διάρκεια διακοπών σας στην περιοχή. Η γνωριμία με την επαρχία Κισάμου είναι ταυτόχρονα κι ένα ταξίδι στην μακραίωνη ιστορία της, τον πολιτισμό, την παράδοση, τα ήθη και έθιμα, την φιλόξενη ψυχή των ανθρώπων της....Όσοι δεν μπορείτε να το ζήσετε... απλά κάντε μια βόλτα στο ιστολόγιο αυτό και αφήστε την φαντασία σας να σας πάει εκεί που πρέπει...μην φοβάστε έχετε οδηγό.... τις ανεπανάληπτες φωτογραφίες του καταπληκτικού Ανυφαντή.





Τρίτη 23 Μαΐου 2017

Η ΣΕΛΙΔΑ ΤΟΥ ΓΙΑΝΝΗ

ΟΧΙ στις ηλεκτρονικές ταυτότητες ΟΧΙ ΣΚΛΑΒΟΙ
Κάρτα πολίτη, για να σου φέρνουν χωρίς να μιλήσεις καθόλου το ποτό σου όταν μπαίνεις στο μπάρ. ΠΩ ΠΩ χαρά μεγάλη !!!!!!!!! για τα μαλακισμένα και…… είναι πολλά.
Το ΙΝΚΑ στην συγκέντρωση Κατά της Κάρτας Πολίτη στα Προπύλαια Αθηνών στις 21 Μαΐου διακηρύξαμε :
ΟΧΙ στις ηλεκτρονικές ταυτότητες,
ΟΧΙ στις τραπεζικές κάρτες,
ΟΧΙ στην κατάργηση των μετρητών,
ΟΧΙ άλλο φτωχοποίηση του Ελληνικού λαού,
ΟΧΙ άλλοι φόροι,
ΟΧΙ άλλο στις μειώσεις των μισθών και των συντάξεων,
ΟΧΙ στο ξεπούλημα της Δημόσιας περιουσίας,
ΟΧΙ στην Γερμανική Κατοχή.
Η κάρτα του πολίτη που σκέφτονται να φορτώσουν τους Έλληνες με τσιπάκι R.F.ID.
Με αυτό το σύστημα όταν περνάει κάποιος από σημεία που υπάρχουν μηχανήματα ανάγνωσης καρτών, θα τον καταγράφουν. (τα μηχανήματα ανάγνωσης δεν δίνουν σήμα της παρουσίας τους, καταγράφουν όμως την δική σας παρουσία ως φυσικό πρόσωπο σε κάθε σημείο που θα βρίσκεστε, οπουδήποτε πάτε, σε πλατείες, σε δρόμους, σε μαγαζιά σε Super Market  σε πόλεις, ίσως και σε χωριά γκουγκλίστικα, από τον υπέρθεο υβριστή αυτόν).

Δεν υπάρχουν σχόλια: