Η επίσκεψη στην Κίσαμο είναι μοναδική εμπειρία. Η γνωριμία με την επαρχία δεν έχει να κάνει μονάχα με το ζεστό και φωτεινό ήλιο, την κρυστάλλινη θάλασσα, τα φαράγγια, την παρθένα γη, την μεγάλη χρονική διάρκεια διακοπών σας στην περιοχή. Η γνωριμία με την επαρχία Κισάμου είναι ταυτόχρονα κι ένα ταξίδι στην μακραίωνη ιστορία της, τον πολιτισμό, την παράδοση, τα ήθη και έθιμα, την φιλόξενη ψυχή των ανθρώπων της....Όσοι δεν μπορείτε να το ζήσετε... απλά κάντε μια βόλτα στο ιστολόγιο αυτό και αφήστε την φαντασία σας να σας πάει εκεί που πρέπει...μην φοβάστε έχετε οδηγό.... τις ανεπανάληπτες φωτογραφίες του καταπληκτικού Ανυφαντή.

Τετάρτη, 31 Μαΐου 2017

ΔΩΡΕΑΝ ΕΚΜΑΘΗΣΗ ΑΣΦΑΛΟΥΣ ΚΟΛΥΜΒΗΣΗΣ

"Εις μνήμην Θεοδώρου Εμμ. Σταθάκη"
Ο Δήμος Κισάμου ενημερώνει ότι τα μαθήματα δωρεάν εκμάθησης, ασφαλούς κολύμβησης "Εις μνήμην Θεοδώρου Εμμ. Σταθάκη" θα ξεκινήσουν στις 26 Ιουνίου 2017 και θα διαρκέσουν μέχρι και τις 25 Αυγούστου 2017.
Οι ενδιαφερόμενοι μπορούν να καταθέτουν αιτήσεις στη Γραμματεία του Δήμου Κισάμου από την 1η Ιουνίου έως τις 20 Ιουνίου.
ΔΙΚΑΙΟΛΟΓΗΤΙΚΑ
Τα δικαιολογητικά που απαιτούνται για την εγγραφή των παιδιών στο πρόγραμμα είναι τα εξής:
1) Βεβαίωση υγείας του παιδιού από παιδίατρο που θα αναφέρει ότι το παιδί είναι υγιές και έχει λάβει πλήρη εμβολιασμό.
2) Αίτηση συμμετοχής (παρέχεται κατά την εγγραφή)
3) Υπεύθυνη Δήλωση του Ν. 1599/86 από το Γονέα (παρέχεται κατά την εγγραφή).
4) Πιστοποιητικό Οικογενειακής Κατάστασης

Στο πλαίσιο της έναρξης δωρεάν μαθημάτων ασφαλούς εκμάθησης κολύμβησης "Εις μνήμην Θεοδώρου Εμμ. Σταθάκη", ο Δήμος Κισάμου ενημερώνει ότι ζητά γυμναστές για να πραγματοποιήσουν τα συγκεκριμένα μαθήματα.
Οι ενδιαφερόμενοι γυμναστές καλούνται να δηλώσουν το ενδιαφέρον τους στο τηλέφωνο: 2822 3 40200 (Γραμματεία Δημαρχείου Κισάμου)

Δεν υπάρχουν σχόλια: