Η επίσκεψη στην Κίσαμο είναι μοναδική εμπειρία. Η γνωριμία με την επαρχία δεν έχει να κάνει μονάχα με το ζεστό και φωτεινό ήλιο, την κρυστάλλινη θάλασσα, τα φαράγγια, την παρθένα γη, την μεγάλη χρονική διάρκεια διακοπών σας στην περιοχή. Η γνωριμία με την επαρχία Κισάμου είναι ταυτόχρονα κι ένα ταξίδι στην μακραίωνη ιστορία της, τον πολιτισμό, την παράδοση, τα ήθη και έθιμα, την φιλόξενη ψυχή των ανθρώπων της....Όσοι δεν μπορείτε να το ζήσετε... απλά κάντε μια βόλτα στο ιστολόγιο αυτό και αφήστε την φαντασία σας να σας πάει εκεί που πρέπει...μην φοβάστε έχετε οδηγό.... τις ανεπανάληπτες φωτογραφίες του καταπληκτικού Ανυφαντή.

Τρίτη, 30 Μαΐου 2017

ΤΑ ΠΑΡΑΠΟΝΑ ΜΙΑΣ ΚΑΣΤΕΛΛΙΑΝΗΣ

 "Πέντε μηνών μωρό κινδύνεψε στα Χανιά εξαιτίας μιας σχάρας σε πεζοδρόμιο" ήταν η είδηση χθες στα ΜΜΕ των Χανίων.... πόσο τυχεροί είμαστε εμείς εδώ δεν λέγεται. Τέτοιο πρόβλημα δεν θα αντιμετωπίσουμε ποτέ μιας και τα πεζοδρόμια μας είναι για άλλα τροχοφόρα.
Η κατάσταση είναι πέρα από κάθε λογική και επειδή κάποιοι νομίζουν ότι είναι μόνο ένας δρόμος έτσι καλό είναι να κάνουν μια βόλτα για να το διαπιστώσουν με τα μάτια τους. Όλοι οι δρόμοι είναι επιβαρυμένοι σχεδόν και από τις δυο μεριές. 
Τελικά μήπως δεν περπατάτε;

Δεν υπάρχουν σχόλια: