Η επίσκεψη στην Κίσαμο είναι μοναδική εμπειρία. Η γνωριμία με την επαρχία δεν έχει να κάνει μονάχα με το ζεστό και φωτεινό ήλιο, την κρυστάλλινη θάλασσα, τα φαράγγια, την παρθένα γη, την μεγάλη χρονική διάρκεια διακοπών σας στην περιοχή. Η γνωριμία με την επαρχία Κισάμου είναι ταυτόχρονα κι ένα ταξίδι στην μακραίωνη ιστορία της, τον πολιτισμό, την παράδοση, τα ήθη και έθιμα, την φιλόξενη ψυχή των ανθρώπων της....Όσοι δεν μπορείτε να το ζήσετε... απλά κάντε μια βόλτα στο ιστολόγιο αυτό και αφήστε την φαντασία σας να σας πάει εκεί που πρέπει...μην φοβάστε έχετε οδηγό.... τις ανεπανάληπτες φωτογραφίες του καταπληκτικού Ανυφαντή.






Τρίτη 2 Μαΐου 2017

ΜΙΑ ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ ΤΟΥ ΔΗΜΟΥ με σχόλιο

Ο κόσμος απόλαυσε τον φιλανθρωπικό αγώνα "ΣτηρίΖΩ"
Πραγματοποιήθηκε το Σάββατο (29/4), ο φιλανθρωπικός αγώνας ποδοσφαίρου, με την επωνυμία "ΣτηρίΖΩ" και έλαβε χώρα στο Δημοτικό Στάδιο Κισάμου. Το "ΣτηρίΖΩ" διοργανώθηκε για 4η συνεχή χρονιά, από τον Δήμο Κισάμου, τη Νεολαία Κισάμου (ΝΕ.ΚΙ.), την Ε.ΠΟ.Φ.Ε.Κ., με την υποστήριξη του συλλόγου φίλων Εθνικής Ελλάδος "Γαλανόλευκος Φάρος". Η διοργάνωση, όπως κάθε χρόνο είχε φιλανθρωπικό χαρακτήρα, αφού τα έσοδά της διατέθηκαν στο Ειδικό Σχολείο Γραμβούσας Κισάμου.
Ο ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΙΚΟΣ ΑΓΩΝΑΣ
Το κυρίως "μενού" έλαβε χώρα στο Δημοτικό Στάδιο Κισάμου, με τους παλαίμαχους της Κισάμου να αντιμετωπίζουν την ομάδα του Γαλανόλευκου Φάρου, σε ένα παιχνίδι που προσέφερε συγκινήσεις, θέαμα αλλά και "ευθυμία" στον κόσμο που το παρακολούθησε.  Για την ιστορία, η ομάδα του Γαλανόλευκου Φάρου επικράτησε με 2-1, με τους γηπεδούχους παίκτες της Κισάμου ωστόσο (που είχαν αρχηγό τους τον Δήμαρχο Θεόδωρο Σταθάκη) να έχουν παράπονα από τη... διαιτησία λόγω της ακύρωσης κανονικότατου τέρματος και ενώ το σκορ ήταν στο 0-0.

Μια χαρά τα γράφει ο φίλος μου ο κ. Φουντουλάκης μιας και είναι το επάγγελμά του. Δυστυχώς εγώ δεν το είδα έτσι και η αλήθεια είναι οτι στεναχωρήθηκα, όπως και άλλοι, για 2-3 πραγματάκια. Πρώτο την παντελή αδιαφορία των παλαίμαχων του Κισσαμικού και της Θύελλας που κι αν δεν μπορούσαν να παίξουν θα έπρεπε να ήταν εκεί για τον συναθλητή τους, τον αξέχαστο φίλο τους που γινόταν η εκδήλωση και μετά για την συγκίνηση, το θέαμα αλλά και την "ευθυμία"!!!! που προσέφεραν τα παραπάνω κιλά και οι ηλικίες. Δεύτερο και σπουδαιότερο ο κόσμος που ενώ έγραφε, έλεγε, φώναζε, κοινοποιούσε, τελικά προτίμησε τις καφετέριες ή έριξε ένα υπνάκο σε καμιά ομπρέλα στην παραλία. Θα μου πεις τώρα τι είναι ένας Κωνσταντίνου και ένας Κελεσίδης, μπρος στον φρεντο και την καλή παρέα; Τέλος .... αυτοί είναι που έπαιξαν 20 και τον αριθμό στο φιλικό.
Οι Γιώργος και Στέλιος Σγουρομάλης ο Μπάμπης Σγουρομάλης, ο Κώστα Βαρουχάκης, ο Σπύρος Σκαράκης, ο Μιχάλης Ξανθουδάκης, ο Τάκης Διακάκης, ο Μανώλης Μαραγκουδάκης, ο Γιάννης Γιαννουδάκης, ο Βασίλης Ντεντάκης, ο Αλέκος Στεφανάκης, ο Γιάννης Παπαδάκης, ο Αλέξης Κουκουράκης, ο Ξενοφών Χριστοδουλάκης, ο Θεόδωρος Μπατιστάκης, ο Μπάμπης Δαρατσιανός, ο Νεκτάριος Ζουριδάκης, ο Χαραλαμπάκης Μανώλης, ο Μάνος Καλαμπάκης, ο Θοδωρής Σταθάκης, ο προπονητής του Κισσαμικού κ. Μπαξεβάνος  και στην εξέδρα 4-5 παλάιμαχοι ανω των 70, ο Αποστόλης Κελαιδής, ο Αντώνης Κατσικανδαράκης κλπ

Δεν υπάρχουν σχόλια: