Η επίσκεψη στην Κίσαμο είναι μοναδική εμπειρία. Η γνωριμία με την επαρχία δεν έχει να κάνει μονάχα με το ζεστό και φωτεινό ήλιο, την κρυστάλλινη θάλασσα, τα φαράγγια, την παρθένα γη, την μεγάλη χρονική διάρκεια διακοπών σας στην περιοχή. Η γνωριμία με την επαρχία Κισάμου είναι ταυτόχρονα κι ένα ταξίδι στην μακραίωνη ιστορία της, τον πολιτισμό, την παράδοση, τα ήθη και έθιμα, την φιλόξενη ψυχή των ανθρώπων της....Όσοι δεν μπορείτε να το ζήσετε... απλά κάντε μια βόλτα στο ιστολόγιο αυτό και αφήστε την φαντασία σας να σας πάει εκεί που πρέπει...μην φοβάστε έχετε οδηγό.... τις ανεπανάληπτες φωτογραφίες του καταπληκτικού Ανυφαντή.





Τετάρτη 31 Μαΐου 2017

Η ΦΩΤΟ ΤΗΣ ΗΜΕΡΑΣ

Είπα χθες οτι εμείς εδώ δεν έχουμε πρόβλημα με τα καροτσάκια και τα πεζοδρόμια και ένας φίλος του Blog μου έστειλε την παραπάνω φωτο, με την εξής λεζάντα:
"Έχεις δίκιο δεν υπάρχει πρόβλημα με τα παιδικά καροτσάκια στην Κίσαμο, αφού μόλις φτάσουν οι μαμάδες κλείνουν το καροτσάκι και παίρνουν το παιδί στα χέρια. Κοίταξε (σε μένα απευθύνεται) και στην διάβαση που έχουν αφήσει είναι ένα αυτοκίνητο παρκαρισμένο." 
Τι ήθελα και άνοιξα το στόμα μου.....

Δεν υπάρχουν σχόλια: