Η επίσκεψη στην Κίσαμο είναι μοναδική εμπειρία. Η γνωριμία με την επαρχία δεν έχει να κάνει μονάχα με το ζεστό και φωτεινό ήλιο, την κρυστάλλινη θάλασσα, τα φαράγγια, την παρθένα γη, την μεγάλη χρονική διάρκεια διακοπών σας στην περιοχή. Η γνωριμία με την επαρχία Κισάμου είναι ταυτόχρονα κι ένα ταξίδι στην μακραίωνη ιστορία της, τον πολιτισμό, την παράδοση, τα ήθη και έθιμα, την φιλόξενη ψυχή των ανθρώπων της....Όσοι δεν μπορείτε να το ζήσετε... απλά κάντε μια βόλτα στο ιστολόγιο αυτό και αφήστε την φαντασία σας να σας πάει εκεί που πρέπει...μην φοβάστε έχετε οδηγό.... τις ανεπανάληπτες φωτογραφίες του καταπληκτικού Ανυφαντή.

Τρίτη, 23 Μαΐου 2017

ΕΥΧΑΡΙΣΤΟΥΝ ΤΟΝ ΓΙΑΝΝΗ ΚΟΥΡΤΑΚΗ

Η Διευθύντρια, το διδακτικό προσωπικό, η μαθητική κοινότητα καθώς και ο σύλλογος γονέων και κηδεμόνων του 1ου Γυμνασίου Κισάμου αισθάνονται την ανάγκη να ευχαριστήσουν θερμά τον συντοπίτη μας κ. Κουρτάκη Γιάννη, εκδότη της εφημερίδας “Παραπολιτικά”, ο οποίος στήριξε το σχολείο μας σε μια δύσκολη στιγμή, και αναφερόμαστε στις μέρες των απεργιών της Π.Ν.Ο., όπου οι μαθητές μας αναγκάστηκαν να παραμείνουν μία μέρα ακόμα στην Αθήνα στα πλαίσια της εκπαιδευτικής τους επίσκεψης στη Βουλή των Ελλήνων. Ο κ. Κουρτάκης κάλυψε τα έξοδα διαμονής αλλά και διατροφής των μαθητών μας τη μέρα αυτή.
Επίσης οφείλουμε ένα πολύ μεγάλο ευχαριστώ στον Δήμαρχο κ. Σταθάκη Θεόδωρο, καθώς και στον Σεβ. Μητροπολίτη Κισάμου και Σελίνου κ. Αμφιλόχιο για το αμέριστο ενδιαφέρον τους στην δύσκολη αυτή στιγμή του σχολείου μας.
Η Διευθύντρια και ο Σύλλογος Καθηγητών

Δεν υπάρχουν σχόλια: