Η επίσκεψη στην Κίσαμο είναι μοναδική εμπειρία. Η γνωριμία με την επαρχία δεν έχει να κάνει μονάχα με το ζεστό και φωτεινό ήλιο, την κρυστάλλινη θάλασσα, τα φαράγγια, την παρθένα γη, την μεγάλη χρονική διάρκεια διακοπών σας στην περιοχή. Η γνωριμία με την επαρχία Κισάμου είναι ταυτόχρονα κι ένα ταξίδι στην μακραίωνη ιστορία της, τον πολιτισμό, την παράδοση, τα ήθη και έθιμα, την φιλόξενη ψυχή των ανθρώπων της....Όσοι δεν μπορείτε να το ζήσετε... απλά κάντε μια βόλτα στο ιστολόγιο αυτό και αφήστε την φαντασία σας να σας πάει εκεί που πρέπει...μην φοβάστε έχετε οδηγό.... τις ανεπανάληπτες φωτογραφίες του καταπληκτικού Ανυφαντή.





Τρίτη 30 Μαΐου 2017

ΚΑΘΕ ΚΥΒΕΡΝΗΣΗ ΤΟ ΛΕΕΙ ΞΕΚΑΘΑΡΑ

Ο ΒΟΑΚ ΤΕΛΕΙΩΝΕΙ ΣΤΟ ΚΟΛΥΜΠΑΡΙ
Δείτε τι απάντησε ο κ. Καζάσης σε ερώτηση του HANIA.news σχετικά με τις αντιδράσεις που υπάρχουν για αυτό..... 
-Αυτό που ξεχνάμε είναι ότι το κομμάτι του ΒΟΑΚ μέχρι την Κίσαμο είναι κομμάτι που έχει χρηματοδοτηθεί από υφιστάμενο Κοινοτικό Πλαίσιο Στήριξης. Δηλαδή, το ότι έγινε ένας δρόμος*, ο οποίος, όμως, έγινε δίιχνος, γιατί ο δρόμος αυτός έχει γίνει από το 1995, και πλέον είναι εκτός προδιαγραφών -δηλαδή μας προλάβανε οι εξελίξεις- για τη μεν Διαχειριστική Αρχή και για το Υπουργείο θεωρείται υλοποιημένος δρόμος και εμείς λέμε τώρα ότι είναι ένας δρόμος υλοποιημένος, ο οποίος, όμως, δεν μας καλύπτει από πλευράς αναγκών. Άρα, τα πράγματα περιπλέκονται.

Να τα ξεμπλέξομε κύριε Καζάση τα πράγματα γι' αυτό είσαστε εκεί που είσαστε .... αν λείπανε τα ΜΜΕ, και κάποιες μεμονωμένες φωνές ο δρόμος θα είχε κλείσει στο Μελισσουργειό και ξέρουμε τι έγινε για να βάλουν 2 αυτοκίνητα πίσσα. 3000 αυτοκίνητα πάνε Μπάλο-Φαλάσαρνα -Ελαφονήσι καθημερινά.... αλλά το ξέρετε, αλίμονο, θα σας το έχουν πει οι δικοί σας άνθρωποι. Από την άλλη η περιφέρεια (κάποτε πρέπει να τα πω Παναγιώτη) αγρόν ηγόρασε .....διαχρονικά.
Φυσικά καλό είναι να μην το λέτε και δρόμο αλλά να του βγάλετε μια άλλη ονομασία.... όσο για το δίιχνος μακάρι να ήταν έτσι, ούτε τέτοιος δεν είναι.
Και μην μου πείτε οτι θα τον φτιάξετε σε δεύτερη φάση γιατί πολύ αμφιβάλλω.... αν θα υπάρξει δεύτερη φάση.
Κατεβάστε τα λεξικά να δείτε τι σημαίνει "υλοποιημένος δρόμος". 
Μουσκάρια ζούνε πέρα απο το Κολυμπάρι χρόνια τώρα.
Ρε μπας πρέπει να κάνουμε και μεις οτι κάνανε στην άλλη μπάντα της Κρήτης και να φρακάρουμε τα αυτοκίνητα ως τα Χανιά;

Δεν υπάρχουν σχόλια: