Η επίσκεψη στην Κίσαμο είναι μοναδική εμπειρία. Η γνωριμία με την επαρχία δεν έχει να κάνει μονάχα με το ζεστό και φωτεινό ήλιο, την κρυστάλλινη θάλασσα, τα φαράγγια, την παρθένα γη, την μεγάλη χρονική διάρκεια διακοπών σας στην περιοχή. Η γνωριμία με την επαρχία Κισάμου είναι ταυτόχρονα κι ένα ταξίδι στην μακραίωνη ιστορία της, τον πολιτισμό, την παράδοση, τα ήθη και έθιμα, την φιλόξενη ψυχή των ανθρώπων της....Όσοι δεν μπορείτε να το ζήσετε... απλά κάντε μια βόλτα στο ιστολόγιο αυτό και αφήστε την φαντασία σας να σας πάει εκεί που πρέπει...μην φοβάστε έχετε οδηγό.... τις ανεπανάληπτες φωτογραφίες του καταπληκτικού Ανυφαντή.

Δευτέρα, 22 Μαΐου 2017

Ο ΔΗΜΟΣ ΚΙΣΑΜΟΥ ΚΑΤΑΔΙΚΑΖΕΙ ΤΗΝ ΕΠΙΘΕΣΗ

 ... σε Πρόεδρο Τοπικής Κοινότητας Κισάμου
Ο Δήμαρχος Κισάμου Θεόδωρος Σταθάκης και οι επικεφαλής των δημοτικών παρατάξεων του Δήμου Κισάμου καταδικάζουν με τον πιο κατηγορηματικό τρόπο την επίθεση που δέχθηκε, χθες, Πρόεδρος Τοπικής Κοινότητας του Δήμου μας. 
Πράξεις βίας, κάθε είδους και μορφής, προσβάλλουν την κοινωνία μας στο σύνολο της. Δεν είναι δυνατόν, αιρετοί εκπρόσωποι της αυτοδιοίκησης, να προπηλακίζονται, επειδή εκτελούν  τα καθήκοντά τους και η Πολιτεία να μην αναλαμβάνει τις ευθύνες που της αναλογούν, για την προστασία τους.

Δεν υπάρχουν σχόλια: