Η επίσκεψη στην Κίσαμο είναι μοναδική εμπειρία. Η γνωριμία με την επαρχία δεν έχει να κάνει μονάχα με το ζεστό και φωτεινό ήλιο, την κρυστάλλινη θάλασσα, τα φαράγγια, την παρθένα γη, την μεγάλη χρονική διάρκεια διακοπών σας στην περιοχή. Η γνωριμία με την επαρχία Κισάμου είναι ταυτόχρονα κι ένα ταξίδι στην μακραίωνη ιστορία της, τον πολιτισμό, την παράδοση, τα ήθη και έθιμα, την φιλόξενη ψυχή των ανθρώπων της....Όσοι δεν μπορείτε να το ζήσετε... απλά κάντε μια βόλτα στο ιστολόγιο αυτό και αφήστε την φαντασία σας να σας πάει εκεί που πρέπει...μην φοβάστε έχετε οδηγό.... τις ανεπανάληπτες φωτογραφίες του καταπληκτικού Ανυφαντή.





Παρασκευή 19 Μαΐου 2017

ΕΜΕΙΣ ΚΟΙΤΑΖΟΥΜΕ ΤΗΝ ΚΙΣΑΜΟ ΠΡΩΤΑ...

Το τελευταίο διάστημα δέχομαι μία αδικαιολόγητη  και απρόκλητη επίθεση, με αφορμή την δημοπράτηση του έργου σχετικά με την τοποθέτηση ταρτάν στο Δημοτικό στάδιο Κισάμου, από την Δημοτική αρχή και συγκεκριμένα από τον Δήμαρχο Κισάμου, κ. Σταθάκη Θεόδωρο.
Κατά την διάρκεια της θητείας μου στον Αθλητικό Όμιλο Κισάμου και σε συνεργασία με την Περιφέρεια Κρήτης και την Περιφερειακή Ενότητα Χανίων κατορθώσαμε να εξασφαλίσουμε την χρηματοδότηση ποσού 350.000 € και να προχωρήσουμε στην επιτυχή δημοπράτηση του έργου. Κατά το προσεχές διάστημα θα προχωρήσει από τις τεχνικές υπηρεσίες της Αντιπεριφέρειας η υλοποίηση του έργου, η οποία θα διευκολύνει την αθλητική νεολαία αλλά και όλους τους δημότες της Κισάμου.
Ο Δήμαρχος Κισάμου, αντί να σταθεί αρωγός από την πρώτη στιγμή στην προσπάθεια του Αθλητικού Ομίλου Κισάμου για την κατασκευή του ταρτάν, συχνά έθετε εμπόδια και όλοι ξέρουν ότι αυτός ευθύνεται για το πάγωμά του για τουλάχιστον ένα χρόνο. Εμείς σταθερά επιμείναμε στο έργο μέχρι τελικά και ο ίδιος ο δήμαρχος να πειστεί από την ίδια την πραγματικότητα ότι δεν πρέπει να το εμποδίζει. 
Τώρα προσπαθεί να οικειοποιηθεί την δράση μας και διαβάλλει συστηματικά τόσο εμένα προσωπικά όσο και τον Σύλλογο, κυρίως μάλιστα μετά που ευχαριστήσαμε τον κύριο Αρναουτάκη και τον κύριο Βουλγαράκη για την χρηματοδότηση του (κατά την γνώμη μας) πολύ σημαντικού αυτού έργου. Δυστυχώς, έχει φτάσει ακόμα και στο σημείο να με συκοφαντεί τόσο σε επίσημους Φορείς όσο και στο οικογενειακό μου περιβάλλον, προσβάλλοντας την υπόληψή μου αλλά και την ανιδιοτελή και εθελοντική μου διάθεση για προσφορά. 
Με την παρούσα επιστολή θέλω να γνωστοποιήσω ότι θα συνεχίσω να εργάζομαι απρόσκοπτα για το καλό του Συλλόγου αλλά δεν θα επιτρέψω να δέχομαι προσβολές και επιθέσεις προς το πρόσωπό μου.
Ωφέλιμο θα ήταν να ξεκινήσει ένας ουσιαστικός δίαυλος επικοινωνίας ανάμεσα στην Δημοτική Αρχή και όλους τους Φορείς της περιοχής για το συλλογικό συμφέρον όλου του Δήμου Κισάμου.
Μπικάκη Μαρία
Πρόεδρος Αθλητικό Ομίλου Κισάμου.

Δεν υπάρχουν σχόλια: