Η επίσκεψη στην Κίσαμο είναι μοναδική εμπειρία. Η γνωριμία με την επαρχία δεν έχει να κάνει μονάχα με το ζεστό και φωτεινό ήλιο, την κρυστάλλινη θάλασσα, τα φαράγγια, την παρθένα γη, την μεγάλη χρονική διάρκεια διακοπών σας στην περιοχή. Η γνωριμία με την επαρχία Κισάμου είναι ταυτόχρονα κι ένα ταξίδι στην μακραίωνη ιστορία της, τον πολιτισμό, την παράδοση, τα ήθη και έθιμα, την φιλόξενη ψυχή των ανθρώπων της....Όσοι δεν μπορείτε να το ζήσετε... απλά κάντε μια βόλτα στο ιστολόγιο αυτό και αφήστε την φαντασία σας να σας πάει εκεί που πρέπει...μην φοβάστε έχετε οδηγό.... τις ανεπανάληπτες φωτογραφίες του καταπληκτικού Ανυφαντή.





Δευτέρα 15 Ιουλίου 2013

ΑΝΟΙΓΜΑ ΚΑΤΑΣΤΗΜΑΤΩΝ ΤΙΣ ΚΥΡΙΑΚΕΣ

Ο Νέος Εμπορικός Σύλλογος Κισάμου παρακολουθώντας τις εξελίξεις των τελευταίων ημερών και έχοντας πλήρη επίγνωση της απόγνωσης που έχει περιέλθει ο κλάδος του εμπορίου και των Μικρομεσαίων επιχειρήσεων, παραμένει σταθερά αντίθετος στην απόφαση του Υπουργείου για άνοιγμα των καταστημάτων 52 Κυριακές το χρόνο, καθώς αυτό θα αποτελέσει το τελειωτικό χτύπημα στις Μικρομεσαίες επιχειρήσεις.
Πάγια θέση του Συλλόγου μας, είναι τα καταστήματα ....
... να παραμένουν κλειστά όλες τις Κυριακές του χρόνου, καθώς το άνοιγμα των καταστημάτων 6 Κυριακές το χρόνο θα οδηγήσει στο άνοιγμα των καταστημάτων και τις 52 Κυριακές. Απόφαση που μόνο αρνητικά αποτελέσματα θα έχει για τον κλάδο των Μικρομεσαίων επιχειρήσεων.
Εξαίρεση θα πρέπει να αποτελέσουν οι Τουριστικές περιοχές και μόνο, στις οποίες το άνοιγμα των καταστημάτων τις Κυριακές θα πρέπει να προτείνεται από τους Εμπορικούς Συλλόγους της περιοχής, και να αποφασίζεται από τις κατά τόπους Περιφέρειες, βάση των αναγκών της περιοχής και προκειμένου να εξυπηρετούνται καλύτερα οι επισκέπτες.
Εκ του Δ.Σ

Δεν υπάρχουν σχόλια: