Η επίσκεψη στην Κίσαμο είναι μοναδική εμπειρία. Η γνωριμία με την επαρχία δεν έχει να κάνει μονάχα με το ζεστό και φωτεινό ήλιο, την κρυστάλλινη θάλασσα, τα φαράγγια, την παρθένα γη, την μεγάλη χρονική διάρκεια διακοπών σας στην περιοχή. Η γνωριμία με την επαρχία Κισάμου είναι ταυτόχρονα κι ένα ταξίδι στην μακραίωνη ιστορία της, τον πολιτισμό, την παράδοση, τα ήθη και έθιμα, την φιλόξενη ψυχή των ανθρώπων της....Όσοι δεν μπορείτε να το ζήσετε... απλά κάντε μια βόλτα στο ιστολόγιο αυτό και αφήστε την φαντασία σας να σας πάει εκεί που πρέπει...μην φοβάστε έχετε οδηγό.... τις ανεπανάληπτες φωτογραφίες του καταπληκτικού Ανυφαντή.





Τρίτη 9 Ιουλίου 2013

ΓΙΑ ΤΟ ΛΙΜΑΝΙ ΚΙΣΑΜΟΥ ..ΜΟΥΓΚΑΜΑΡΑ

Σε αποκατάσταση των ζημιών που είχαν προκληθεί από τη μεγάλη κακοκαιρία τον Φεβρουάριο του 2012 στα λιμάνια της Χώρας Σφακίων και της Παλαιόχωρας, αλλά και στην περαιτέρω θωράκισή τους, πρόκειται να προχωρήσει το επόμενο διάστημα το Λιμενικό Ταμείο Νομού Χανίων. 
Τα δύο έργα, τα οποία θα περάσουν σήμερα από τη Λιμενική Επιτροπή για έγκριση της δημοπράτησης, εκτιμάται ότι θα έχουν ολοκληρωθεί έως τον Δεκέμβριο του 2013.

Εμείς δεν είχαμε κακοκαιρία, ούτε θύελλες ούτε καταιγίδες εντούτοις τα μισά και παραπάνω φώτα στο δεύτερο στην τάξη λιμάνι των Χανίων... με 2000 αναχωρήσεις την ημέρα ( τα ημερήσια τόσο κόσμο κουβαλάνε) δεν λειτουργούν, άσε που από πέρυσι για να μην πω από προπέρυσι ένας στύλος φωτισμού προσπαθεί να πέσει αλλά  ..κρατιέται!!! Πάντως είναι μέσα στις προτεραιότητες του λιμενικού ταμείου έμαθα ως και τον Δεκέμβρη (άγνωστο το έτος) θα τα φτιάξουν!!! 

Δεν υπάρχουν σχόλια: