Η επίσκεψη στην Κίσαμο είναι μοναδική εμπειρία. Η γνωριμία με την επαρχία δεν έχει να κάνει μονάχα με το ζεστό και φωτεινό ήλιο, την κρυστάλλινη θάλασσα, τα φαράγγια, την παρθένα γη, την μεγάλη χρονική διάρκεια διακοπών σας στην περιοχή. Η γνωριμία με την επαρχία Κισάμου είναι ταυτόχρονα κι ένα ταξίδι στην μακραίωνη ιστορία της, τον πολιτισμό, την παράδοση, τα ήθη και έθιμα, την φιλόξενη ψυχή των ανθρώπων της....Όσοι δεν μπορείτε να το ζήσετε... απλά κάντε μια βόλτα στο ιστολόγιο αυτό και αφήστε την φαντασία σας να σας πάει εκεί που πρέπει...μην φοβάστε έχετε οδηγό.... τις ανεπανάληπτες φωτογραφίες του καταπληκτικού Ανυφαντή.





Τρίτη 9 Ιουλίου 2013

ΜΙΑ ΣΕΛΙΔΑ ΧΡΕΙΑΖΕΤΑΙ.....

Η σελίδα της Επισκοπής, ....άρτια και με καλή δουλειά. Αυτό πρέπει να γίνει και στον Κισαμικό. Μια σελίδα για την ιστορία του, για τις ανακοινώσεις του, για τις εκδηλώσεις του...είναι αδιανόητο να γίνεται η ενημέρωση μέσω F/B! Mια σελίδα γεμάτη από την ιστορία του, αρχειοθετημένη και με πολλές φωτογραφίες χρειάζεται και μάλιστα γρήγορα. 
Είμαι σίγουρος ότι όλοι μπορούν να βοηθήσουν σε αυτό το κομμάτι ..κάθε ένας έχει φωτογραφίες και υλικό, και το σπουδαιότερο δεν είναι ντροπή να το ζητήσουν!!! 


2 σχόλια:

Ανώνυμος είπε...

Την φτιάχνουμε ρε Γιάννη εθελοντικά και χωρίς κόστος. Το αρχείο-ιστορία είναι θεματική ενότητα που έχουμε συμπεριλάβει. Πρός το τέλος του μήνα θα είναι έτοιμο ένα draft και θα το δείξουμε στους ενδιαφερόμενους ασφαλώς και σε σένα. Ιστορικό υλικό, αρχείο κλπ είναι καλοδεχούμενο

Ιωάννης Παπαδάκης είπε...

Μια πρόταση έκανα που νομίζω δεν είναι λάθος... απλά είναι γελοιότητες να μην μαθαίνουμε τις ειδήσεις κατευθείαν απο την πηγή αλλά να μας τις μεταφέρει ο κάθε .... μη υπεύθυνος!!!