Η επίσκεψη στην Κίσαμο είναι μοναδική εμπειρία. Η γνωριμία με την επαρχία δεν έχει να κάνει μονάχα με το ζεστό και φωτεινό ήλιο, την κρυστάλλινη θάλασσα, τα φαράγγια, την παρθένα γη, την μεγάλη χρονική διάρκεια διακοπών σας στην περιοχή. Η γνωριμία με την επαρχία Κισάμου είναι ταυτόχρονα κι ένα ταξίδι στην μακραίωνη ιστορία της, τον πολιτισμό, την παράδοση, τα ήθη και έθιμα, την φιλόξενη ψυχή των ανθρώπων της....Όσοι δεν μπορείτε να το ζήσετε... απλά κάντε μια βόλτα στο ιστολόγιο αυτό και αφήστε την φαντασία σας να σας πάει εκεί που πρέπει...μην φοβάστε έχετε οδηγό.... τις ανεπανάληπτες φωτογραφίες του καταπληκτικού Ανυφαντή.

.

.

.

.
Η Κοινωφελής Επιχείρηση του Δήμου Κισσάμου προσκαλεί όλους όσους έχουν όρεξη και διάθεση, στην πρώτη συνάντηση με θέμα το Κισσαμίτικο καρναβάλι 2015. Η συνάντηση θα γίνει στον χώρο του Δήμου την Τετάρτη 26 Νοεμβρίου 2014 και ώρα 21:00. Σκοπός της συνάντησης η δημιουργία καρναβαλικής επιτροπής, ομάδας εθελοντών και η γενικότερη συζήτηση με θέμα το καρναβάλι. Προτάσεις και ιδέες καλοδεχούμενες από όλους προς συζήτηση. Σας περιμένουμε Δερουκάκης Εμμανουήλ Πρόεδρος Κ.Ε.ΔΗ.Κ.

Σάββατο, 6 Ιουλίου 2013

ΜΙΑ ΠΡΟΤΑΣΗ- ΑΝΩΝΥΜΗ ΒΕΒΑΙΑ- ΓΙΑ ΤΗΝ ΛΕΙΤΟΥΡΓΙΑ ΤΗΣ ΜΟΝΟΜΕΤΟΧΙΚΗΣ

1– καθαρά έσοδα στο Ταμείο του Δήμου 160.000 το χρόνο (με την εισφορά στο δημόσιο θα ανέβαζε το κόστος ενοικίου στις 200.000 ) ποσόν που θα προκαταβάλλεται με την υπογραφή του συμβολαίου. 
2– με ρήτρα καταβολής επιπρόσθετου ποσού επί % σε περίπτωση που το κλάσμα κύκλου εργασιών σε συνάρτηση με το μίσθωμα υπολειπόταν του 20% δηλαδή αν ο μικτός τζίρος ήταν 1.200.000 - να καταβάλλεται με την μορφή επιχορήγησης του προγράμματος βοήθεια στο σπίτι επιπρόσθετα 40.000 ώστε να μην φορολογείται ο δήμος και επ' αυτού του ποσού! 
3– με ρήτρες λειτουργίας της επιχείρησης που να συνάδουν με την ανάληψη εκ μέρους της ευθύνης της για την εν γένει καθαριότητα και προστασία της περιοχής αλλά και την πολιτική διαμόρφωσης τιμών των προσφερομένων υπηρεσιών - σίγουρα φθηνότερες από αυτές που πουλά σήμερα η δημοτική επιχείρηση που μοχλεύει 4-5 φορές το κόστος προϊόντων 
4– με καταβολή εγγυητικής επιστολής 300.000 που θα καταπέσει σε περίπτωση φορολογικής παράβασης μη κοψίματος αποδείξεων μιας και το μίσθωμα θα συνδέεται και με τον τζίρο και ταυτόχρονα θα ακυρώνονταν η σύμβαση και θα επαναλαμβάνονταν ο διαγωνισμός - έτσι ώστε όλοι οι πολίτες της Κισάμου να έχουν συμφέρον να λειτουργούν σαν ελεγκτές! 

-Πως σας φαίνεται η πρόταση…...σαν βάση συζήτησης 

Δεν υπάρχουν σχόλια: