Η επίσκεψη στην Κίσαμο είναι μοναδική εμπειρία. Η γνωριμία με την επαρχία δεν έχει να κάνει μονάχα με το ζεστό και φωτεινό ήλιο, την κρυστάλλινη θάλασσα, τα φαράγγια, την παρθένα γη, την μεγάλη χρονική διάρκεια διακοπών σας στην περιοχή. Η γνωριμία με την επαρχία Κισάμου είναι ταυτόχρονα κι ένα ταξίδι στην μακραίωνη ιστορία της, τον πολιτισμό, την παράδοση, τα ήθη και έθιμα, την φιλόξενη ψυχή των ανθρώπων της....Όσοι δεν μπορείτε να το ζήσετε... απλά κάντε μια βόλτα στο ιστολόγιο αυτό και αφήστε την φαντασία σας να σας πάει εκεί που πρέπει...μην φοβάστε έχετε οδηγό.... τις ανεπανάληπτες φωτογραφίες του καταπληκτικού Ανυφαντή.






Δευτέρα 1 Φεβρουαρίου 2010

ΚΙΣΑΜΙΤΙΚΟ ΚΑΡΝΑΒΑΛΙ

Το Κισαμίτικο καρναβάλι μπαίνει στην τελική ευθεία του και ήδη έχουν ετοιμαστεί οι ομάδες που είναι αρκετές 22 τον αριθμό. Η ομάδα (Καρναβαλικλη επιτροπή) έχει κάνει καλή δουλειά και αυτό θα φανεί στις 14 του Φλεβάρη που για ένα 5ωρο θα ξεφαντώσουμε.
Βέβαια δεν μπορώ να μην πω και την κακία μου όταν έμαθα ότι η περίφημη ΑΝΕΚ προσπάθησε να μπει χορηγός με μόλις 300 Ε. Δεν θέλω να πω τίποτα παραπάνω αλλά η ΑΝΕΚ τρώει ψωμί από την Κισάμο και αυτό θα έπρεπε να το ξέρουν όλοι εκεί. Εξάλλου 5.000.000 Ε είναι η επιδότηση από την άγονη των Καστελλιανών.
Πιστεύω να μην δεχτούν τα 300Ε οι της επιτροπής γιατί είναι σκέτη κοροϊδία! Μόνο με μια γύρα σε 5-6 μαγαζιά της πόλης παίρνουν άνετα το ποσό αυτό και χωρίς να υποχρεωθούν όπως έμαθα.......

Υ.Σ Δυο μέρες έμειναν ακόμα αν θέλετε να δηλώσετε συμμετοχή..ως τις 2-2-2010 στα τηλέφωνα 2822083388 και 282340203

Δεν υπάρχουν σχόλια: