Η επίσκεψη στην Κίσαμο είναι μοναδική εμπειρία. Η γνωριμία με την επαρχία δεν έχει να κάνει μονάχα με το ζεστό και φωτεινό ήλιο, την κρυστάλλινη θάλασσα, τα φαράγγια, την παρθένα γη, την μεγάλη χρονική διάρκεια διακοπών σας στην περιοχή. Η γνωριμία με την επαρχία Κισάμου είναι ταυτόχρονα κι ένα ταξίδι στην μακραίωνη ιστορία της, τον πολιτισμό, την παράδοση, τα ήθη και έθιμα, την φιλόξενη ψυχή των ανθρώπων της....Όσοι δεν μπορείτε να το ζήσετε... απλά κάντε μια βόλτα στο ιστολόγιο αυτό και αφήστε την φαντασία σας να σας πάει εκεί που πρέπει...μην φοβάστε έχετε οδηγό.... τις ανεπανάληπτες φωτογραφίες του καταπληκτικού Ανυφαντή.






Τετάρτη 4 Νοεμβρίου 2009

ΑΝΕΝΟΧΛΗΤΟΙ

Ο κ. Σαραβελάκης θα βρίσκεται στα Χανιά σήμερα Τετάρτη, για να έχει σειρά επαφών για το ζήτημα της ΑΝΕΝ. Φυσικά δεν ξεκαθάρισε με ποιους θα συναντηθεί αλλά μάλλον ήλθε για συμβουλές. Η δήμαρχος Κισάμου δεν ξέρει τίποτα και όταν την ρώτησα για την ΑΝΕΝ μου απάντησε ότι "όσες φορές προσπάθησε να μιλήσει με τους υπεύθυνους της ΑΝΕΝ αυτοί όλο απουσίαζαν". Βέβαια διαβάζοντας τα χθεσινά Χ.Ν είδα ότι οι εκεί δημοσιογράφοι τον βρήκαν αμέσως! Αυτό δυο πράγματα μπορεί να σημαίνει ή ότι ο ίδιος κρύβεται από την δήμαρχο μας ή η δήμαρχος έχει λάθος τηλέφωνα!
Βέβαια καλωσορίζουμε την επίσκεψη του στα Χανιά αλλά αναρωτιόμαστε;
Λέτε να έλθει και στο Καστέλλι σήμερα για να ενημέρωση και την δήμαρχο; Μπα !!!
Λέτε να πάει να ενημερώσει τον επίτιμο πρόεδρο της εταιρείας; Μπα !!!
Λέτε να ήλθε λόγω των εξελίξεων που μαθεύτηκαν πολύ απότομα ; Μάλλον !!!
Ότι και να συμβαίνει πάντως ευχαριστούμε τον διευθύνοντα σύμβουλο για την πληρέστατη ενημέρωση ........... που θα μας κάνει ..!
Και αν είναι όλα κακοήθειες γιατί οι πατριώτες του, στέλνουν την εταιρεία στον εισαγγελέα;
Τόσο κακοί άνθρωποι είναι εκεί πέρα στην Καλαμάτα που δεν έχουν να κάνουν τίποτα άλλο παρά να κυνηγούνε "μάγγισες";
Φυσικά αν τώρα που έχει τις μετοχές είναι για το καλό της εταιρείας, όπως υποστηρίζει, γιατί τόσο καιρό δεν το έκαναν, όταν υπήρχε και πραγματικός λόγος, αλλά στα μουλωχτά χωρίς να ξέρει κανείς τις 'αγαθές' προθέσεις των μας το ξεφούρνισαν;
Μπίγκο λελέγκο !!

Δεν υπάρχουν σχόλια: